Charlie 607 Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Tak porůznu čtu a to i tady na fóru, že stočený auto se dá poznat podle stavu volantu a hlavice řadicí páky. Tak schválně, tipnete si, kolik má najeto auto z kterého jsou přiložené obrázky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 km 356 473 a rok nevím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Km nevím ale bude to rok 01-03 tipuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 607 Posted March 9, 2016 Author Share Posted March 9, 2016 Tak o rok nejde, je to 2004, jen jestli odhalíte podle prodřené kůže na volantu a sedřené kůže na řadičce kolik má najeto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stejsn Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 (edited) Volant i řadička naprosto irelevantní, záleží to na tom jak se člověku potěj ruce a na pH jeho kůže. Ale tohle je ošoupaný celkově, má to přes 500 tisíc? Edited March 9, 2016 by Stejsn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PítrR Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Tu třetí fotku nafoť ještě jednou se zapnutým klíčkem a řeknu Ti kolik máš najeto.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Když má 607 najeto 400 t., tak volant vypadá jak nový, to mám vyzkoušeno. Takže na uvedených fotkách nevím, buďto 1,5 mil, anebo naopak málo, např. 150 t. Bohužel nemám detailní fotku, už je to 6 let. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myšut Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 když už tady dávaš hádanky ...nějaký volant nebo fofr klacek máš přehozený během 20 minut . Nahoď fotky ,jak to vypadá zespod ,zadní náprava ,silenbloky,táhla do dveří z pantů ,výfukový svod hned za motorem...relevantní fotky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brutall Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Já bych řek, když porovnám fotky z autobazarů, stodvacettisíc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Pekná hádanka nedá mi to sa nepridať Koľko má toto ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJEENNDDAA Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 607 Stare páčky a rok 2004?? To se mi teda nezdá Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 607 Posted March 9, 2016 Author Share Posted March 9, 2016 Jo, 2004, těsně před FL, od 2005 už byly nové. Jinak nebudu vás napínat, auto má najeto poctivých 147tis km, a ten volant zlikvidovali moje ruce po 70tis km. Jiné fotky auta jak píše myšut sem dávat nebudu, nechtěl jsem posoudit stav auta, ale upozornit na to, že stav volantu ač je dotrhanej fest nic nevypovídá o najetých kilometrech. Snad se mi někdy povede nachvíli odstavit auto, abych ho mohl nechat nově obšít. Zatím jezdím denně, tak na to není čas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barenst Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 jo kozený volant u 406 se roztrhl v 80t KM a sedačka v 90 t jinak to ducato bych viděl na 400t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 (edited) To moje je tiež dôkazom toho že stav volantu nie vždy vypovedá o najazdených km. Edited March 9, 2016 by dusan2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Volant jsem sehnal od volantech.cz, krom toho jsou i jiné firmy. Podařilo se mi domluvit, že mi nejdříve poslali nový a já pak zpět starý, takže mi ho přehodili na počkání, nebyl jsem bez auta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 607 Posted March 9, 2016 Author Share Posted March 9, 2016 Jo i to je možnost, ale já chci nechat potahnout ten co mám a dát ho tam zpět. V létě se to snad podaří. O volantechu vím, už jsem s nimi i komunikoval co a jak, jednání perfektní Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrafik Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Jo, 2004, těsně před FL, od 2005 už byly nové. Jinak nebudu vás napínat, auto má najeto poctivých 147tis km, a ten volant zlikvidovali moje ruce po 70tis km. To se ti jak povedlo? Prstýnky, mozoly, ?, nebo volant bez péče? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 607 Posted March 9, 2016 Author Share Posted March 9, 2016 Agresivní ruce, prstýnek mám jen jeden, ale zřejmě ten potah rozšoupu zapřením ruky o volant při větším točení volantem, holt jsem tak zvyklej. Gumák na Astře G jsem vileštil do hladka v těch samejch místech,. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Už jsem se taky setkal s takhle orvaným volantem ve 406, při 180tis km, ověřených. Majitel byl rakouský sedlák, vlevo prstýnek, jinak mozolnaté ruce věčně od hlíny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts