Michal.B Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Zdarec, znamej ma 607 2,7hdi automat a ma problem když trochu začne mrznout tak už nenastartuje,spiš že už ani nezačne točit. Prej co už vypozoroval že když je tepleji a zapne kliček a rozsviti se žhaveni tak vi že to pojede,ale když je mraz otoči kliček žhaveni nic a když chce startovat tak nic, viděl jsem že tam akorat sviti chyba nějaky ten tlumic. jinak nic. A když to bylo na diag tak v motoru žadna chyba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrafik Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Omrknout startér, změřit, jestli jde napětí na civku... Nevím, že by tam byla nějaká blokáda v návaznosti na žhavení. í Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Je potřeba se podívat, jaká kontrolka svítí "nějaký ten tlumič", Auto mu něco sděluje, ale "indián nerozumět řeči bledých tváří". Diagnostika - mělo by to být v paměti závad, horší je, že těch závad tam bude hodně, Takže po prvním přečtení paměť vymazat a pak až se to znovu stane, tak načíst závady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal.B Posted March 9, 2016 Author Share Posted March 9, 2016 (edited) Právě že diagnostika se dělala až se auto nastartovalo a dostalo na diag, psalo to nějaké chyby převodovky ale do ní se nedalo dostat ze se právě jednotka zavádí do pp 2000 jako asi ze to program nepodporuje tuhle jednotku asi novější verzi. Ale jinak to psalo chyby C1193,U2003,U1108, U1213 ale žádná v motoru, bylo to v ABS/ESP Edited March 9, 2016 by Michal.B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Čísla závad mi nic neříkají, ale připomíná mi to moji současnou závadu, i když mám úplně jinou aut. převodovku - ale ovládací páka je stejná - prostě ovládá spínače, které dávají do převodovky polohu páky a tedy její povely. Prostě, v chladu mi to hlásí, že tam není neutrál, a musím zakvedlat pákou, pak lze nastartovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Baterka toci dobre? Aky je to rok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal.B Posted March 10, 2016 Author Share Posted March 10, 2016 Právě že nejde vyřadit a motor ani nezačne točit, a je zajímavé že nezačne ani zhavit. Ale když se oteplí tak po zapnutí klíčků normálně zhavi a to potom normálně točí a nastartuje. Je mi právě divné co může způsobit že to ani netočí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrafik Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 To je trošku moc různých informací. Co znamená nejde vyřadit. Když zastavuju motor, tak mám vyřazeno. Když už máte diagnostiku k dispozici, je potřeba hledat souvislosti, v jakém je co stavu, nejen načítat a mazat chyby ... Pokud ani to nepomůže, pak je potřeba vzít měřák a měřit, zvláště když se to pořád chová stejně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 pokud to hlásí chyby převodovky a nejde vyřadit, tak řídící jednotka nepovolí start motoru a samozřejmě tak není důvod k žhavení zaměřil bych se na převodovku (elektroniku) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal.B Posted March 10, 2016 Author Share Posted March 10, 2016 Asi jsem to špatně nazval, spíš to nejde odbrzdit,ale to jde asi až po nastartování, nevim automat nemám tak nevím jak to funguje. Právě že když už teď není moc zima tak to jede a nejde nic moc zjistit když to funguje. Když diagbox 5 nerozpozna řidiči jednotku převodovky že se zavádí do pp 2000 tak kdyz nainstaluju novější verzi tak by to mohlo fungovat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts