Marcel505 Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 (edited) Premiéra snímku se blíží. Nakonec jsem to nevydržel a mrknul - v traileru je! Tak už jen zbývá zjistit, zda je to opravdu ta moje... ;-) Edited March 8, 2016 by Marcel505 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingSpade Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Ha. Tak přesně produkce tohodle filmu volala i mému kamarádovi s bílou 405kou, že by jí chtěli taky do tohodle filmu, ale nakonec z toho sešlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel505 Posted March 9, 2016 Author Share Posted March 9, 2016 ... a vzali tu mou. :-) Podle mě sháněli nejprve tu na ježdění, takže volali tomu Tvému kámošovi, ale pak našli toho chlapíka, který pak sháněl tu druhou na rozbourání. Na film patrně půjdu, ne že by mě zajímal ten příběh, ale spíš jak se jim povedlo zachytit tehdejší dobu. Dle ukázek to vypadá velmi věrohodně, tak mě snad ČS produkce konečně překvapí. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Nostalgia.tiez rad pozriem take filmi,kde hraju "francuzi". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi16 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 len mam pocit ze v tom filme je i ph1 aj ph2.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingSpade Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 mi16: to je dosti možné, že nesehnali dvě ve stejné fázi. Jedna je tam na zničení a druhá na ježdění. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts