palec17 Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Manželke odišiel dnes alternátor na 206ke motor 1,1i , ja mám odložený alternátor z mojej 406 2,1td ten slabší model tuším 90A. Potreboval by som vedieť či mi tento alternátor bude pasovať do 206ky. ďakujem za odpovede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Křišťálovou kouli asi nikdo nemá, co se podívat jestli jsou tvarově stejné ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
palec17 Posted March 9, 2016 Author Share Posted March 9, 2016 Ved to mám v pláne len som si chcel možno ušetriť robotu s rozoberaním, takto musím alternátor zdemontovať s auta a porovnať úchyty. Pokial nebudú rovnaké musím auto zložiť aby nezavadzalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 A opravit stary altik? Co odislo? Rozobrat, pozriet lozisko, uhliky, regulator. mozno to ani moc nie je velka oprava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
palec17 Posted March 9, 2016 Author Share Posted March 9, 2016 Altik opravim len som ho chcel hned vymenit aspon za docasny aby mohla zena jazdit teraz ide na baterke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Altíků ve 206 i 406 je několik typů. Opravdu nemůžeme vědět, jaké tam máš. Postav auta vedle sebe a koukni, zda mají stejné upevnění, stejný konektor (!!) a případně stejnou řemenici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts