s3ntry Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Zdravím všechny, rád bych si předelal 1.8čku do LPG a byl bych moc rád za nějaké tipy od majitelů LPGčkových 407ček (i dalších samozřejmě ). Jak velká nádrž se místo rezervy vejde? Za kolik se s tím dá cca jezdit? Jakého výrobce LPG doporučujete? Při jaké teplotě se má motor ideálně automaticky na LPG přepnout? Co všechno bych si měl nechat namotovat spolu s LPG (mazání atd)? Pokud má někdo (na jakýkoliv typ Peugeota) montované LPG v Brně, rád si poslechnu názory na firmy, které to tu dělají a určitě i doporučení na nějakou kvalitní. Díky moc za tipy V.N. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Ice Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Jsem z Kolína a jel jsem až do Brna za Outradou (greenfuel) nechal jsem si tam dát VSi Prince (je o něco dražší než jiné značky, ale TOP v LPG) a 100 000km a nešáhnul jsem vůbec na nic, ani na filtr. Žere to stále stejně. Nádrž na 56litrů vejde se ti tam cca 42litrů=zrušit plovák a máš tam plnou. ty musíš vědět kolik ti žere auto a plyn je v tom cca +2litry navíc, přepínání snad podle systému a odborník to ví, a mě je to šumák, prostě to přepne a je to. nekoukám při jaké teplotě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Niekde pisu pri 30st,niekde 25. Asi zalezi od montovaneho typu, montaze, a podnebia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s3ntry Posted March 10, 2016 Author Share Posted March 10, 2016 Díky za tipy a budu rád jakékoliv další Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
benik1984 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 (edited) Mám 3.0i od Autoplyn Čadek. Mám Lovato system a Tartarini vstřikovače nebo jak se to jmenuje. Mám najeto na LPG 130 000 km bez poruch. Kromě seřízení co 20.000 km, výměny filtříků a jedné prdlé vodní trubky do reduktoru bez závad.V záruce mi měnili ty vstřiky, nějak se zpožďovali, ale to bylo hnedka nazačátku. Jezdím v průměru za 10,5 v lpg. Když to honím 12l. Může se někdy v Brně potkat. 1.8 jsme měl 407 SW. Taky najeto hromada KM bez závad. Montáž od stejné firmy. Edited March 10, 2016 by benik1984 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts