Jump to content

Mortal Kombat 3 - Origo Midway

punkac

Recommended Posts

Konečně se mi podařilo zprovoznit tuhle úžasnou věc z dob našeho mládí, kterých dříve všude bylo plno

Pořizovací cena nic, páč to nefungovalo a šlo by to do šrotu

Bylo provedeno, výměna přívodního kabelu (díky Péťo, je tam jeden PC kabel z tvých zásob), vyměněný origo spínaný zdroj pro napájení desky se hrou (600 Kč + flaška sektu pro známou, co zrovna pobývala v USA), na zdroj se bohužel čekalo skoro půl roku (vše je na 110V bohužel a chtěli jsme origo, ne čínskou napodobeninu)

Po tomto bylo odehráno asi 6 hodin hraní, aby zablikalo v monitoru a šlus. Naštěstí jsem sehnal velmi šikovného pána, který monitor opravil za 2000 Kč, měl s tím docela práci, proto ta cena, přeci jen monitorů moc není, origo součástek už také ne, vše jen náhrady a opět je vše na 110V. Takže náhrady odcházely, až se našla správná konbinace nějakého stabilizátoru, co se snesl s VN trafem a vuala... HRAJEM!!!

post-2701-0-42558200-1457357349_thumb.jp

post-2701-0-41982500-1457357358_thumb.jp

jinak dříve než jsem sehnal opraváře, který tyhle starý bandasky umí opravit, tak jsem sháněl jetej monitor z nějaké videohry a cena byla příjemná třeba 2000$ a výš

Ze sedmi ústeckých opravářů, kteří jsou dohledatelní přes google a seznam, toto dnes neuměl ani jediný, ale ten poslední mi dal číslo na pána, který tato zařízení dříve servizoval a věděl kam a kde šáhnout

Ke štěstí mi chybí ještě funkční akceptor na 5 koruny..... Nevíte někdo o nějakém? 

tak jsem dnes sundal horní krycí sklo, abych zjistil v jakém je stavu ta origo samolepka a dále zjistil, proč to není podsvícené. Jaké bylo překvapení, když jsem po sundání krytu a českého návodu na comba nalezl americkou zářivku, která měla napůl vypadlou trubici a chybějící startér. Takže trubici jsem zacvakl do zářivkového tělesa. Tajným trikem známým zasvěceným jako zkrat :D :D jsem nahradil startér a zářivka se rozsvítila.

V elektru jsem sehnal startér na 110V celkem snadno a vuala - zase je na co koukat

Normálka každý den dám do batohu tuhle malou 250 Kg těžkou krabičku, na šatně Mat vybalím a hrajeme :D :D :D Ne, ještě mi schází akceptor nastavený na 5 Kč - pak to začne být zajímavý

Už mám nějaký akceptor rozjednaný, blbý je, že si ten akceptor budu muset nechat nastavit, protože jeho programování do budoucna není zrovna jednoduchá a levná věc

hele co jsem objevil http://www.ebay.com/itm/Multi-Coin-Acceptor-Selector-CH-926-Timer-control-board-/260848322141?hash=item3cbbc5865d:m:mq3heDHdu6MM2fL6t15SY9w Myslím, že mám vyhráno, umí to 6 různých mincí, programování impulzů, i časově omezenou hru. Takže jsem se rozhodl, že MK3 bude sloužit jako domácí pokladnička :D :D :D

Dobře ty  :super

edit: Všechny, ale úúplně všechny prachy sem do toho jako malej naházel. Dostal sem na svačinu a šup do maringotky. Hladovej sem byl, ale ten pocit, že to zahraju na "jednu dvojku" dokonce....  :D  :D

Edited by morepower

Guest minimaxa

punkaci, myslím, že bys měl využít potenciál a návratnost investic je jistá, no nebudu to prodlužovat. Budeš to vozit na srazy!  :super  :D

mno když ty srazy budou v okolí mého bytu, tak proč ne? :D

Ne vážně, absolutně se nebráním tomu, aby si na tom někdo zahrál, ale ta bedna je opravdu těžká, a když myslím těžká, tak je opravdu těžká