brixtr Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 čau kluci mám takovou prosbu. už nějakou dobu sem schaněl displej na c5 a konečně se mi to podařilo jen to je na allegru..pro mě nakupovaní v zahraniči zcela novinka.. díky překladači sem se snim pokusil nějak domluvit ale nějak jsem se v tom ztratil Chtěl jsem to na dobírku tak jsem tak i udělal obědnavku ovšem potom mi přišel mail ve znění I welcomeprice of the courier dispatch - PLN 23 is regarding territory of Polandthe price for the dispatch abroad is taking out into the Czech Republic PLN 48Abroad we are sending only after the earlier payment on accountHe is passing data to the transfer ( 450 + 48 = 498 zł )KOD SWIFT: RCBWPLPWNR KONTA Z IBAN: PL02 1750 0012 0000 0000 2371 8022MAREK GACZYŃSKIUL CYLICHOWSKA 8904-769 WARSZAWAI am greeting W dniu 6 marca 2016 20:51 użytkownik Marek Gaczyński <marek588@gmail.com> napisał:I welcomeprice of the courier dispatch - PLN 23 is regarding territory of Polandthe price for the dispatch abroad is taking out into the Czech Republic PLN 48On Monday I am sending to 07.03.2016 the display with DPD courier je to součastí obědnavky viz foto. jde mi o to abych nakonec neplatil ten balik 2x to by se mi fakt nevyplatilo.. jinak se jedna o tohle:http://allegro.pl/wyswietlacz-multi-peugeot-307-407-emf-ct-mmf-01-i6028567276.html#thumb/2 nema někdo nějake zkušenosti popř radu zda do toho jit nebo se na to radši vykašlat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanzWayne Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 hele Allegro.pl je Aukro... tak nevím Odesláno z mého Samsung Galaxy S4 Mini pomoci Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted March 6, 2016 Author Share Posted March 6, 2016 ja dneska poprve kvuli tomu aukro spustil jinak sem vždy když už kupoval jen na bazos.cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 O čo presne ide ? Nejako som to nerozluštil. Na allegro nakupujem naozaj veľa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted March 6, 2016 Author Share Posted March 6, 2016 O displej palubního pc na Citroën c5 I Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted March 6, 2016 Author Share Posted March 6, 2016 Jde o to že sem dal objednávku s tím že to bude na dobírku a pak mi najednou napsal až po zaslání komplet peněz na účet a já se bojím abych to neplatil Teda 2x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Asi jde o to, že na dobírku do ČR neposílá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrafik Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Chce peníze předem na účet. Včetně poštovného. Buď rád, že to jde alespoň takto. Z allegro jsem už to tak bral taky a vždy v pohodě. Podívej se jestli má negativy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Ak to posiela do CZ tak to v pohode zaplať prevodom. Určite to bude v ok.Dôležité je aby si to klikol cez Allegro a nedohadoval to telefonicky. Vtedy by sa to mohlo zamotať . Poznám to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted March 7, 2016 Author Share Posted March 7, 2016 No podle hodnocení by to mělo být v pohodě ale trochu mě znepokojení že jsem to objednával na dobírku a najednou mi pak od něj přišel ten mail ze to chce celý.takze tu koupi znovu udělat na allegro a rovnou to poslat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Nekupuj to ešte raz . Pošli mu to prevodom bude to v pohode . Predpokladám že posielanie dobierkou do zahraničia bolo preňho zložité alebo drahé tak preto to zmenil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted March 7, 2016 Author Share Posted March 7, 2016 Tak snad to vyjde no díky za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Ak chceš mať istotu daj tu link tej aukcie alebo mi to pošli do SZ zavolám tam a overím ti to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted March 7, 2016 Author Share Posted March 7, 2016 Máš sz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted March 8, 2016 Author Share Posted March 8, 2016 Tak dnes odeslány peníze tak teď se jen budu modlit a čekat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myšut Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 já to řeším tak ,že se tady spojím s prodejnou od poláků a oni mi to objednají ....dojde mi to rovnou do čr ,je tam únosné navýšení. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted March 8, 2016 Author Share Posted March 8, 2016 S jakou prodejnou? Jako je na Slovensku tovarzpolska.sk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myšut Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 mám tu kamenný obchod poláků,kilometr od baráku .teď jsem od nich bral čidlo teploty oleje,je to 10 min Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Tak dnes odeslány peníze tak teď se jen budu modlit a čekat Nemusíš sa modliť , pol firmy ma ubezpečilo že to bude OK Napíš im mail že peniaze odišli nech to sledujú. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted March 8, 2016 Author Share Posted March 8, 2016 jj napsano. resp. jsem ukecal kámošku at jim napiše v AJ zrovna ted mi přišel mail I welcomeHow the money transfer will only influence on account - I am sending a parcel with the courier DPD companyTo the mail address I will send the number of the bill of lading thenI am greeting doufam že tomu rozumim že jakmile to dojde pošle balik a pak v mailu pošle čislo zasilky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts