zipox Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 (edited) Zdravím. Má vliv dutý jeden kat na výkon? Motor pouštěl olej přes vyfuk. ventily do katu a ten zemřel(propalena díra) na diag ukazuje opotřebení katu. děkuji Edited March 6, 2016 by zipox Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myšut Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 (edited) zásadní...máš jiný vyplachování....víc to řve,víc to žere ,víc to jede... Edited March 9, 2016 by myšut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Ice Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 a mě to bez katu žralo o 1l méně než s katem...dle palubního počítadla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myšut Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 jen člověk má 97 tuším 2.0 C.T. ,čiplý na 170 koní ...neměl origo tlumič a 2x odešel kat... já mám paradox ...prázdný kat...jen schránka ,obal katu... 8-9 L/100 ,ale od 3000ot mazec....dostihy teď kat a šlo o 1l dolů.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts