Haryk Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 (edited) na notebooku Asus K50IP mám otočený obraz z webky, obraz se otočil asi po na istalování W 10, jelikož ji nepoužívám často tak jsem to zjistil až teď. nedá se nějak přetočit? Otočením PC to neřeší díky Edited March 6, 2016 by Haryk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 V nastavení kamery si to otoč, dostaneš se tam třeba i ze Skype Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haryk Posted March 6, 2016 Author Share Posted March 6, 2016 (edited) Radku jsem asi natvrdlej, ale nenajdu v nastavení nic, ani na Skype ani na webce, jedině efekty Edited March 6, 2016 by Haryk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 zkus toto Ovládací panely > Správce zařízení > Zařízení pro zpracování obrázků > WebCam > Aktualizovat ovladač zařízení online pokud nezabere tak stahni z webu Asusu ovladač pro tvou kameru a pro tvé windows, nasledně to nainstaluj, na webu je spousta případů kdy ASUS kamerka má obráceně obraz a zpusobují to špatné ovladače. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts