ozzy56 Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 pro někoho možná hloupý dotaz, ale fakt nevím, tak se ptám tady--dá se koupit v zahradnictví, nebo někde jinde zemina--ornice na kubíky? mám zájem koupit 8 kubíků zeminy k vyrovnání pozemku, máte představu, kolik asi stojí kubík? díky za pomoc samozřejmě nemyslím zeminu v pytlích, jak se běžně prodává Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Dá, co by nedala? Podle kvality tříděná od asi 200/t v deponii až po 1000/t kompostovanky s hnojem. Spíš bývá dražší doprava, zemina se někdy sežene i za odvoz... Občas se inzeruje na bazoši apod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 jasně, než jsem dal dotaz, tak už týden hledám po internetu atd., to co píšeš jsem našel, ale je to vše daleko, tak mě napadlo, zda se dá ofiko koupit ornice přes ta zahradnictví, nebo nějak jinak, taky jsem našel něco přes sběrné dvory myslím, prý tam vyrábějí kompost-zeminu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 dělal jsem ve firmě AGRo cs,dělájí tam kamaradi taky sháním pěknou ornici substrát,vychází to tam na 1000Kč/m3 ale je to čistý substrát bez bordelu s hnojivem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Taky jsem hledal a vztekal se, že je všechno daleko, pak jsem dal dotaz na "svého" kontejneráře, co odváží odpad a má zmínku na stránkách, že je schopen přivézt písek, štěrk a zeminu, a on má přímo okolo 3 deponie a 2 kompostárky při cestě - akorát ani jedno z toho není na netu. Poptej se dopravce, který by ti to vezl, pravděpodobně bude vědět. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 To bude drahé z kompostu. Psal to i oddie cenu 1000 za tunu. Zkus, kde se staví a podobně. Kde se dělá skrývka zeminy na začátku stavby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts