Kostkoj Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Zdarec chlapí, prosím pomozte už fakt nevím jak dál a co a jak... koupil jsem elektrickou část spínačky, a jelikož je polská tak měla samozřejmě prohozené dráty, a já už po několika pokusech nevím jak dál... mohl by mi tady někdo postnout obrázek tý spínačky s popisem jaký káblík má jít kam? protože fakt už mě nenapadá jak by to mělo být.. podle schématu jsem taky nic nevymyslel... díky moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dano406 Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 (edited) Duplicitní příspěvek,sorry. Nějak mě to kliká víckrát, než je zdrávo Smázněte to někdo,prosím. Nebo ta myš poletí. Edited March 4, 2016 by Dano406 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dano406 Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 A kdo tě utvrdil v tom, že má přehozené dráty? To jsi vydedukoval podle toho, že je z Polska? Spíš kdyby měla kratší káblíky, tak to jo. Jestli ti tak stačí. [attachment=88357:IMAG0585.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts