pecino Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Ahojte, půjdu brzo na STK, nevíte jak je to teď s rezervním kolem u P307? Stačí jen opravná sada nebo musím mít připevněnou rezervu v kufru? Hledal jsem to na podmínkách STK ale nic nenašel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Lepší je rezevní kolo. Pokud budeš mít opravnou sadu, tak nic neřeknou. Je to samé, jako při běžné silniční kontrole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 A není to náhodou tak, že tam musí mít to, s čím je auto schválené (homologované) pro provoz na poz.kom. ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Musi tam byt to co je napsane ve vtp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Marně něco takového ve VTP hledám.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Pak tam musis mit rezervu jinak bys tam mel napsano opravna sada dole v poznamkach odesláno z mého telefonu co držím v ruce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 (edited) Pokud se nepletu, tak toto v 341/2002 Sb. Výbava vozidla § 32 Povinná výbava motorových a přípojných vozidel: 2) Povinnost podle odstavce 1 písm. c) a d) a povinnost vybavení vozidla náhradními koly rozměrů podle písmene e) se nevztahuje na a) vozidla, která mají opatřena všechna kola pneumatikami zvláštní konstrukce umožňující nouzové dojetí po defektu s indikací defektu v kterékoliv pneumatik nebo u vozidel kategorií M a N s indikací defektu v kterékoliv z pneumatik, která jsou vybavena prostředky pro bezdemontážní opravu poškozené pneumatiky umožňující nouzové dojetí, Edited March 4, 2016 by OK406 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pecino Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 (edited) Tak stálo mě to sice více času hledání a volání, ale nakonec jsem našel tabulku na stránkách ministerstva dopravy o autech kde může být opravná sada a nemusí být rezerva, proto všem děkuji za pomoc. Pro další zájemce je to zde: http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/37597430-C8CB-4724-B60D-5683F0894AF6/0/Stanoviskavyrobcupneu_8.xls Jinak pro Peugeot platí tohle: Všechna vozidla značky PEUGEOT mohou být místo náhradního kola vybavena prostředky pro bezdemontážní opravu poškozené pneumatiky umožnující nouzové dojetí. Proto na STK nejezděte s rezervou v kufru pokud není ukotvená, ale stačí jen opravná sada. Tohle mi řekl technik STK. Edited March 4, 2016 by pecino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Bazi Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Byl jsem na STK před rokem, bez rezervy. Mechanik chtěl vidět kompresor a knoty s nářadím a bylo to v pořádku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yarco Posted March 14 Share Posted March 14 Ahojte, ako je to s expiraciou toho tmelu? Prejdem cez STK ak je flaska nepouzita - no uz expirovana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts