Jump to content

Gregocar Vracov - jaké máte zkušenosti?

P607Olda

Recommended Posts

Neví o ničem, ještě se poptá tatíka, ten k němu má blíže, tak kdyby něco tak dá vědět. Ale vypadá jako solidní firma a prej místním dává lepší ceny :D

On osobně u něj chtěl ochcávku a bazarník mu řek, že za ty prachy (250-300tis) mu sežene pašíka s mnohem lepší výbavou. Ale z kšeftu sešlo, bo v práci dostal nové auto.

Jinak platí pravidlo - pokud je šmejd, tak špínu najdeš snadno, chvála se hledá těžko, to málokdo pochválí.

ten autobazar sleduju přes net tak tři roky, dováží auta s dýzlem, hodně PSA, vypadají jak nové, málo najetých kilometrů..., byli jsme už telefonicky domluveni, že tam sjedu pro 307 SW HDi, měli jich tam v té době na place 11 :super , převážně poslední ročníky 2007-2008, nakonec jsem koupil úplně nové auto, nechtěl jsem už riskovat auto z bazaru, přestože mám celkem dobré zkušenosti--tady máme podobný bazar, snad ani jedno jejich  auto nemá na tacho přes 100 tisíc KM, :mrk  vše zpravidla dovoz F, koupil jsem tam kdysi 5 letou 406 HDi s 83 tisíci KM z Paříže :mrk (ty kilometry neměla ani náhodou, určitě tak plus 100 !! :) ), přesto, že mě ostatní varovali, že je to kšeftař, tak jsem ji po kontrole motoru a ostatního vzal--dodnes na ni vzpomínám, pojezdili jsme s ní půlku Evropy  :super super auto, chtělo jenom olej a naftu... :) takže tak...

Edited by ozzy56

Děkuji. Teď musím počkat do středy na další instrukce, jaké auto že to vlastně sháním :myslim.

Něco mezi 107, 108, 206, 207, 208, 307, 308, 3008.....

Určitě automat, automatickou klimu, ne-černé, ne THP a VTi.

Edited by P607Olda

V tom Bzenci tahají snad od začátku co fungují převážně francouze.Mám od nich Megana.Chvíli tahali Fordy,ale teď je to samý Peugeot.V tom Vracově je to taky převážně Pug Citroen.Osobní zkušenost s Gregocar nemám,ale jezdí tady hromada aut koupených u nich.

• 3 months later...
  • 3 months later...

čau pánové tak jsem pořídil 508 SW v Gregocar, byl jsem s mechanikem co vozí auta, auta jsou vklidu, 90% ukončené lízingy z francie, bere to po kamiónech, já zatím z 508 nadšen trochu skok z 307 kombi a CC :-D, teď jen tápu nad aktualizací GPS abych za to nezaplatil majlant. 

Před měsícem jsem byl se zeťákem pro 508 SW 2.HDI 2012 najeto 150 000 km za 220 000.(Sice bez servisní historie??)Ale po podrobné prohlídce zjištěno prasklé světlo-výměna na místě z jiného auta stejná ročník výroby a prasklá pneu Michelin-zajištěna výměna v jeho servisu za stejné 2 Michelin se vzorkem 7mm. Vozí auta z operativního leasingu Peugeot převážně z okolí Paříže.Majitel má 3 prodejny autobazarů a staví teď centrální prodejnu.....(asi to sype)Jinak nemá problém s prohlídkou auta v servisu.Zajišťuje i přihlášení a STK.Po příjezdu domů a prohlídce u Chodury  a u STK nezjištěny závady...Majitel je hodně výřečný tak se trochu obrň proti přívalu keců o super výhodných nákupech...Aut má mraky takže není problém si vybrat.Spíše bych ho doporučoval-nesnaží se prodat za každou cenu.

• 5 months later...

Chtěl bych se zeptat na Slovácký autobazar v Bzenci. V tomto vlákně je zmínka o Bzenci. Líbí se mi tam auto, tak jestli mám vyvíjet aktivitu a kontaktovat prodejce o VIN nebo hledat dál jinde. Děkuji za odpovědi se zkušenostmi. :papa 

Když jsem v listopadu 2016 hledal auto, tak v inzerci měl tento bazar (slováckýautobazar Bzenec) asi 20 kusů 5008. Tak jsem si vybral asi pět kousků a telefonicky jsem chtěl bližší informace o autech a VIN kód. První reakce prodejce byla kolik aut chci koupit. Když jsem mu odpověděl, že mi stačí jedno, ale mám určité požadavky na auto, tak údajně splňovalo tyto požadavky jen jedno a kvůli jednomu se mi tam nechtělo. Nakonec jsem si vybral ve Vracově a tam se rozjel. Protože jsem měl Bzenec po cestě, tak jsem se tam stavil. S těch inzerovaných cca 20 kusů tam měl 1 odrbané na prodej a dvě bez ceny na půl naleštěné (asi je teprve chystal k prodeji), ale taky měly menší poškození.  

Díky za info. Právě teď jich tam je větší množství a několik se mi jich líbí. Jedno nejvíc. :D

před 14 minutami, minimaxa napsal:

Jé, já jsem hned vedle v Ostrožské v lázních :papa

Ale autům já nerozumím...

To nevadí. Zatím mi jde jen o VIN, to by jsi mohl dokázat zjistit. :D Z fotky se mi nepodařilo vyluštit.

Zdar. Moje 5008 je taky z Bzence. Jednají férově a opravdu se nesnaží prodat za každou cenu, ale zase vědí, že se tam lidi točí jak na běžícím páse. Byl jsem tam v sobotu a za ty tři hodiny co jsem vybíral mez dvěma auty tam prodali další dvě. Auta jsou opravdu naleštěná a vypadají dobře. A že nejsou zrovna na place auta z inzerátů, bude to tím, že jsou už prodaná... :D