P607Olda Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 (edited) Zdravím, vybírat auto je pořád těžké, zvláště když to má být za moc peněz (200 až 250 t.) a je to pro někoho jiného. Jaké máte zkušenosti s uvedeným prodejcem? Edited March 4, 2016 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBeem Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Nemám žádné, ale můžu se Ti zkusit zeptat kamoša z Vracova co na ně ví. Jestli Ti tohle pomůže? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 Jj, zeptej. Dobrých prodejců je málo, bylo by dobře vědět o někom, od koho se dé koupit. Díky předem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBeem Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Neví o ničem, ještě se poptá tatíka, ten k němu má blíže, tak kdyby něco tak dá vědět. Ale vypadá jako solidní firma a prej místním dává lepší ceny On osobně u něj chtěl ochcávku a bazarník mu řek, že za ty prachy (250-300tis) mu sežene pašíka s mnohem lepší výbavou. Ale z kšeftu sešlo, bo v práci dostal nové auto. Jinak platí pravidlo - pokud je šmejd, tak špínu najdeš snadno, chvála se hledá těžko, to málokdo pochválí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 (edited) ten autobazar sleduju přes net tak tři roky, dováží auta s dýzlem, hodně PSA, vypadají jak nové, málo najetých kilometrů..., byli jsme už telefonicky domluveni, že tam sjedu pro 307 SW HDi, měli jich tam v té době na place 11 , převážně poslední ročníky 2007-2008, nakonec jsem koupil úplně nové auto, nechtěl jsem už riskovat auto z bazaru, přestože mám celkem dobré zkušenosti--tady máme podobný bazar, snad ani jedno jejich auto nemá na tacho přes 100 tisíc KM, vše zpravidla dovoz F, koupil jsem tam kdysi 5 letou 406 HDi s 83 tisíci KM z Paříže (ty kilometry neměla ani náhodou, určitě tak plus 100 !! ), přesto, že mě ostatní varovali, že je to kšeftař, tak jsem ji po kontrole motoru a ostatního vzal--dodnes na ni vzpomínám, pojezdili jsme s ní půlku Evropy super auto, chtělo jenom olej a naftu... takže tak... Edited March 4, 2016 by ozzy56 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Jj, protože se pohlížím po autě tak jsem na tento bazar taky již několikrát narazil. Jinak Oldo mají hodně peugeotů v bazaru v Bzenci http://slovackyautobazar.cz/ , ale na něj jsi určitě taky narazil při hledání. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 (edited) Děkuji. Teď musím počkat do středy na další instrukce, jaké auto že to vlastně sháním . Něco mezi 107, 108, 206, 207, 208, 307, 308, 3008..... Určitě automat, automatickou klimu, ne-černé, ne THP a VTi. Edited March 5, 2016 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lape Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 V tom Bzenci tahají snad od začátku co fungují převážně francouze.Mám od nich Megana.Chvíli tahali Fordy,ale teď je to samý Peugeot.V tom Vracově je to taky převážně Pug Citroen.Osobní zkušenost s Gregocar nemám,ale jezdí tady hromada aut koupených u nich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanibal.cz Posted July 1, 2016 Share Posted July 1, 2016 Švagr tam bral před rokem 5008 1.6 hdi automat zatím vše ok. Já teď zvažuju že tam vezmu 508 tak až začnu prověřovat dám vědět Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanibal.cz Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 čau pánové tak jsem pořídil 508 SW v Gregocar, byl jsem s mechanikem co vozí auta, auta jsou vklidu, 90% ukončené lízingy z francie, bere to po kamiónech, já zatím z 508 nadšen trochu skok z 307 kombi a CC :-D, teď jen tápu nad aktualizací GPS abych za to nezaplatil majlant. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurka Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Před měsícem jsem byl se zeťákem pro 508 SW 2.HDI 2012 najeto 150 000 km za 220 000.(Sice bez servisní historie??)Ale po podrobné prohlídce zjištěno prasklé světlo-výměna na místě z jiného auta stejná ročník výroby a prasklá pneu Michelin-zajištěna výměna v jeho servisu za stejné 2 Michelin se vzorkem 7mm. Vozí auta z operativního leasingu Peugeot převážně z okolí Paříže.Majitel má 3 prodejny autobazarů a staví teď centrální prodejnu.....(asi to sype)Jinak nemá problém s prohlídkou auta v servisu.Zajišťuje i přihlášení a STK.Po příjezdu domů a prohlídce u Chodury a u STK nezjištěny závady...Majitel je hodně výřečný tak se trochu obrň proti přívalu keců o super výhodných nákupech...Aut má mraky takže není problém si vybrat.Spíše bych ho doporučoval-nesnaží se prodat za každou cenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Toto vlákno jsem hledal. Protože teď se taky dívám po autě a po zadání svých kritérii mi vždy vyjede 99% aut z tohoto autobazaru a autobazaru Bzenec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Chtěl bych se zeptat na Slovácký autobazar v Bzenci. V tomto vlákně je zmínka o Bzenci. Líbí se mi tam auto, tak jestli mám vyvíjet aktivitu a kontaktovat prodejce o VIN nebo hledat dál jinde. Děkuji za odpovědi se zkušenostmi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Jé, já jsem hned vedle v Ostrožské v lázních Ale autům já nerozumím... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Když jsem v listopadu 2016 hledal auto, tak v inzerci měl tento bazar (slováckýautobazar Bzenec) asi 20 kusů 5008. Tak jsem si vybral asi pět kousků a telefonicky jsem chtěl bližší informace o autech a VIN kód. První reakce prodejce byla kolik aut chci koupit. Když jsem mu odpověděl, že mi stačí jedno, ale mám určité požadavky na auto, tak údajně splňovalo tyto požadavky jen jedno a kvůli jednomu se mi tam nechtělo. Nakonec jsem si vybral ve Vracově a tam se rozjel. Protože jsem měl Bzenec po cestě, tak jsem se tam stavil. S těch inzerovaných cca 20 kusů tam měl 1 odrbané na prodej a dvě bez ceny na půl naleštěné (asi je teprve chystal k prodeji), ale taky měly menší poškození. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Díky za info. Právě teď jich tam je větší množství a několik se mi jich líbí. Jedno nejvíc. před 14 minutami, minimaxa napsal: Jé, já jsem hned vedle v Ostrožské v lázních Ale autům já nerozumím... To nevadí. Zatím mi jde jen o VIN, to by jsi mohl dokázat zjistit. Z fotky se mi nepodařilo vyluštit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Jj. mohl by se tam minimaxa podívat kolik jich má na place. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavelu96 Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Zdar. Moje 5008 je taky z Bzence. Jednají férově a opravdu se nesnaží prodat za každou cenu, ale zase vědí, že se tam lidi točí jak na běžícím páse. Byl jsem tam v sobotu a za ty tři hodiny co jsem vybíral mez dvěma auty tam prodali další dvě. Auta jsou opravdu naleštěná a vypadají dobře. A že nejsou zrovna na place auta z inzerátů, bude to tím, že jsou už prodaná... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Tak proč je pořád inzeroval, když byla prodaná? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 asi se prodavaly tak rychle ze je nestihal mazat ze serveru :-P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts