ozzy56 Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 i když tu není obliba dávat zprávy z Novinek (nedivím se), tak tuto tu dám--je to třetí nebo čtvrtý případ, který tu osobně dávám až budete dělat něco pod autem, zkuste nejdříve zapojit mozek, až to totiž na vás spadne, budete jen lapat po dechu a udusíte se--jinak nemusíte mít vůbec žádná zranění, blbá smrt a zbytečná... http://www.novinky.cz/krimi/396594-auto-v-dilne-zavalilo-mladeho-muze-zranenim-podlehl.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Ano, zbytečná smrt. Stačí dát pod auto pneu, špalky, trojnožku (z Lídlu)...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Přesun do sekce: Nehody............. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Stark Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Vždycky rvu pod nápravy takovou maličkou leč silnou kozu s nosností až 2t. Jinak když není zbytí tak celé kolo(disk s pneu). Zvedák je jen zlehčovadlo ale 100% to není. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Bazi Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Na mého kamaráda spadl z heveru trabant, když pod ním ležel. Měl štěstí, přežil bez trvalých následků. Na takovéto věci jsem byl vždy opatrný, a měl jsem to dobře jištěné. V mládí, kdy jsem byl pod autem velmi často, jsem měl udělané trojnožky, a dnes mám ty z Lidlu. Nabo najedu na nájezd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts