Jump to content

Dialkove ovladanie Peugeot 206

Alo

Recommended Posts

Dlhsiu dobu mi nefunguje dialkove ovladanie (otvaranie a zatvaranie dveri), tak som sa rozhodol ho vymenit. Vie mi niekto poradit kde je umiestnene dialkove ovladanie /krabicka/ od vyroby? Bol som s klucom aj v klucovej sluzbe a povedali mi, ze kluc je v poriadku vysiela, takze problem bude v prijmaci, takze to riesim vymenou. System mam kupeny uz ho len zapojit. ;)

Bol som s klucom aj v klucovej sluzbe a povedali mi, ze kluc je v poriadku vysiela, takze problem bude v prijmaci, takze to riesim vymenou. System mam kupeny uz ho len zapojit.
Edited by Alo

Dakujem za link, hladal som, ale asi zle.  r.v. je 12/2002 1.4 HDi

Skusal som to sparovat niekolko krat ale nepomohlo. Vobec nereaguje. Jedine, ze by to neslo sparovat preto, ze obcas mi blika STOP (soferove dvere, hlasia ze su otvorene i ked su zavrete. Asi chybny senzor.)

S klucom som bol v klucovej sluzbe kde ho skontrolovali a zistili ze vysiela, takze v kluci problem nebude.

Máš MUX, tzn. přijímač je, podle výšeuvedeného odkazu, umístěn v COM.

MUX znamená, že vše je řízeno počítačem (počítači) které spolu komunikují po sběrnici. 206 od r.v. 01,

COM je řídící modul umístěný pod volantem mezi páčkami, má spoustu funkcí a je drahý.

Nepíšeš, zda to dříve fungovalo a po jakém zásahu přestalo. Anebo to nefungovalo nikdy, od koupě auta?

Napárování se dělá pomocí diagnostiky, musíš mít keycode (4znaky), aby se dostal do diagnostiky. Pak ti tam tento ovladač přiučí.

Být tebou, tak bych se to snažil zařídit takto, jak patří od výroby. Pokud tam doplníš neorigo dálkáč, tak auto, jeho vlastní počítač, může hlásit nezamčené dveře atd.

Ci fungovalo neviem, ale predpokladam ze ano kedze kluc mal uplne vypadnute tlacitka. Puzdro som uz vymenil. Auto som kupil uz s nefunkcnym dialkovym ovladanim.
Mam v plane tam dat tento system.
http://bighawks.en.alibaba.com/product/1614860160-221885314/User_manual_installation_guide_operation_description_keyless_entry_BIGHAWKS_K902_8113_M602_manual_car_alarm_system_AMB004300.html

Uvazoval som aj spojazdnit dialkove od vyroby cez diagnostiku, ale nemam keycode a v peugeote mi ho asi len tak neposkytnu.

Keycode ti v Peugeotu zjistí za 400 Kč, případně i zadarmo. Kartičku nepotřebuješ, stačí 4 znaky napsané na papíře.

No, jak myslíš.

Myslím, že se natrápíš, a součet ceny nákupu a instalace bude vyšší, než zprovoznit origo systém.

Edited by P607Olda