Alo Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 (edited) Dlhsiu dobu mi nefunguje dialkove ovladanie (otvaranie a zatvaranie dveri), tak som sa rozhodol ho vymenit. Vie mi niekto poradit kde je umiestnene dialkove ovladanie /krabicka/ od vyroby? Bol som s klucom aj v klucovej sluzbe a povedali mi, ze kluc je v poriadku vysiela, takze problem bude v prijmaci, takze to riesim vymenou. System mam kupeny uz ho len zapojit. Bol som s klucom aj v klucovej sluzbe a povedali mi, ze kluc je v poriadku vysiela, takze problem bude v prijmaci, takze to riesim vymenou. System mam kupeny uz ho len zapojit. Edited March 4, 2016 by Alo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Kdyby jsi použil hledání, tak by jsi se to dozvěděl http://www.peugeot-club.com/topic/104293-centralni-dalkove-zamykani-(odemykaniální-dálkové-zamykání-odemykání/?p=1733424 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Možná to chce jen znovu naučit. Měl jsi dát aspoň rok výroby, tedy zda MUX nebo NEMUX. Ty dálkáče moc neodcházejí, tam bude nějaká maličkost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alo Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 Dakujem za link, hladal som, ale asi zle. r.v. je 12/2002 1.4 HDiSkusal som to sparovat niekolko krat ale nepomohlo. Vobec nereaguje. Jedine, ze by to neslo sparovat preto, ze obcas mi blika STOP (soferove dvere, hlasia ze su otvorene i ked su zavrete. Asi chybny senzor.)S klucom som bol v klucovej sluzbe kde ho skontrolovali a zistili ze vysiela, takze v kluci problem nebude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alo Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 Viem zistil podla roku vyroby auta kde je prijmac dialkoveho umiestneny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Máš MUX, tzn. přijímač je, podle výšeuvedeného odkazu, umístěn v COM. MUX znamená, že vše je řízeno počítačem (počítači) které spolu komunikují po sběrnici. 206 od r.v. 01, COM je řídící modul umístěný pod volantem mezi páčkami, má spoustu funkcí a je drahý. Nepíšeš, zda to dříve fungovalo a po jakém zásahu přestalo. Anebo to nefungovalo nikdy, od koupě auta? Napárování se dělá pomocí diagnostiky, musíš mít keycode (4znaky), aby se dostal do diagnostiky. Pak ti tam tento ovladač přiučí. Být tebou, tak bych se to snažil zařídit takto, jak patří od výroby. Pokud tam doplníš neorigo dálkáč, tak auto, jeho vlastní počítač, může hlásit nezamčené dveře atd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alo Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 Ci fungovalo neviem, ale predpokladam ze ano kedze kluc mal uplne vypadnute tlacitka. Puzdro som uz vymenil. Auto som kupil uz s nefunkcnym dialkovym ovladanim.Mam v plane tam dat tento system.http://bighawks.en.alibaba.com/product/1614860160-221885314/User_manual_installation_guide_operation_description_keyless_entry_BIGHAWKS_K902_8113_M602_manual_car_alarm_system_AMB004300.htmlUvazoval som aj spojazdnit dialkove od vyroby cez diagnostiku, ale nemam keycode a v peugeote mi ho asi len tak neposkytnu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 (edited) Keycode ti v Peugeotu zjistí za 400 Kč, případně i zadarmo. Kartičku nepotřebuješ, stačí 4 znaky napsané na papíře. No, jak myslíš. Myslím, že se natrápíš, a součet ceny nákupu a instalace bude vyšší, než zprovoznit origo systém. Edited March 4, 2016 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alo Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 OK zvazim, co bude lepsie. Skusim napsiat do Peugoetu ako to je s tym Keycode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Lepší je zajít tam. Zeptáš se, domluvíš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alo Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 Jasne pondelok tak pojdem, volal som tam teraz, ale stale obsadene takze uz asi nerobia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts