makovice Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Zdravim, ma nekdo vyresene automaticke zavirani oken? Jeste jsem se do toho nepoustel, tak sonduju. Staci normalni dojezdovy modul, nebo je to digital a musim resit jednotku zavirani? Dalsi podotazkou je zavirani sibru, ale to asi nikdo vyresene nema PS: 306 S16 r.v.1997 (vse v elektrice) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martincihak Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Taky by mě to zajímalo. Kdyby to šlo nějak udělat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtěch Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 starý model je "jednoduchý" tam sehnat origo automatiku (1 krabička na jedno okno) byvalo jenom na řidičové straně, já to měl doděláno na všechny 4okna, u nového modelu je to přímo v ovladači už, takže tam je to složitější dodělat. Jak jsem pak předělával interier na nový model tak jsme tam nechal ty moduly, ale matně si pamatuji že jsem musel přehazovat + a -, ale už nevím proč... ty moduly na starý model mám ještě doma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makovice Posted April 8, 2016 Author Share Posted April 8, 2016 Stary model mam, tak to se o jeden hlasim resp. asi vemu i dva, ale u ridice si myslim dojezd mam. A to zavirani strechy asi nikdo neresil? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martincihak Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Otázka jak od blbce...starý model je i r.v. 1999 Saint Tropez? Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 306 ma manual oknatakze pokud mas FULL potrrebujes aspon 2 moduly4 a 2 kanal4 na okna a 2 kanal pouzijes na sibrzapojeni jednoduche na stavajici spinaceklidne poradim kdyz upresnis info automatiky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman 2105 Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Otázka jak od blbce...starý model je i r.v. 1999 Saint Tropez? Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk To už je nový model. Starý model se vyráběl do dubna 1997. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts