danikpop Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Ahoj. Odešla mi spojka, tak jsem ji vyměnil komplet i se setrvákem ( dvouhmota ) . Bohužel jsem si všimnul, že mi protíká trubička co je na pomocném válci viz. foto. Nemůžu jí ale nikde v nabízených dílech sehnat. Jen samotný pomocný válec. Pomůže prosím někdo? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 (edited) nevypadla ti gumicka z tej trubky? mam pocit ze hej lebo ju tam nevidim Edited March 3, 2016 by krtek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikpop Posted March 3, 2016 Author Share Posted March 3, 2016 Tam má nějaká být?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 na konci trubky kde je nalisovany plast tak pred ten plast sa nastokne taka specilalna gumicka a to potom napichnes do pomocneho valceka ,mne tiez spadla pri rozoberani a ani som o tom nevedel poskladal som a ono tecie tak som vedel ze tam musi byt gumicka a hladaj nieco co nevies jak vyzera ale nakoniec som ju nasiel v montaznej jame Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 tuto sa nastrkava este gumicka specialneho tvaru , fotku gumicky nemam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 jinak ta trubka je v jednom kusu od hl. válce spojky k pomocnému (vypínacímu) válečku, v pežo ji koupíš ano, na obou koncích potrubí je těsnění--koupíš opět v pežotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikpop Posted March 3, 2016 Author Share Posted March 3, 2016 Zítra na to mrknem a dám vědět. Díky moc za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 (edited) ztiahni trubku a skontroluj ci tam je ak tam neni stava sa ye ostane prilepena vo vnutri valecka a ked neni ani tam tak uz len pod autom najdes Edited March 3, 2016 by krtek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikpop Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 Tak gumička je sedřená a rozežraná. Nezjistil by mi někdo obj. čísla gumičky a celé trubičky?? Nemůžu to nikde dohledat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 (edited) dej VIN auta, najdu to těsnění 215615--jsou dva kusy, na obou stranách potrubí (převodovka ML5T) pro trubku (potrubí) dej VIN--potrubí je více druhů Edited March 4, 2016 by ozzy56 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikpop Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 Peugeot 406 2.0 HDi, 80KW. VIN : VF38BRHZF81128003 díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 tak potrubí ovládání spojky 215604 a to těsnění 215615 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikpop Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 Moc dekuju :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts