olgojc Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Ahoj, můžete mi někdo říct nějaký "srozumitelný" název dílu na zadní nápravě P406 (viz obrázek). V Peugeotu mi napsali označení 0000517839 OJNIČKA. Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 v katalozich to byva vetsinou jako tyc/vzpera, stabilizator, je to tycka kterou se nastavuje geometrie zadni napravy (pomoci excentrickeho sroubu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olgojc Posted March 3, 2016 Author Share Posted March 3, 2016 Je to třeba tohle? http://www.granex.cz/autodily/peugeot/406-8b/1.8-16v-85kw/zaveseni-napravy-vedeni-kol/stabilizator-upevnovaci-dily/samonastavitelna-podpora?tecDocProductId=1396616 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 ano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 doporucuju overenou kvalitu Meyle 11-160100002 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olgojc Posted March 3, 2016 Author Share Posted March 3, 2016 (edited) Díky, pánové. Koukal jsem na ceny, doslova za pár korun. Za originál díl chtěli 1800,. Kč. Když to nechám vyměnit hned, tak prej za tu cenu budou obě. Plus cena za práci a byl bych v tom za 3000,- Edited March 3, 2016 by olgojc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 nezabudni treba nastavit zbiehavost ked menis tie tycky takze si to k tomu prirataj a tiez zalezi v jakom stave budu excentre ak budu hotove dalsie naklady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olgojc Posted March 3, 2016 Author Share Posted March 3, 2016 Podle slov technika je všechno ostatní v pořádku. Pouze klepe jedna tyčka. Měnil jsem dneska zadni tlumice i uložením a nechal jsem tam docela dost peněz. Takže když poridim tyčky i s geometrií do 2000, budu spokojenej. V Pardubicích mi kdysi dělali geo asi za 750 kc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 jojo, ten seřizovací šroub s podložkama je dost speciální a někdo tu psal, že je dost problém ho koupit, ale pokud jsi trochu od černého řemesla, dá se vyrobit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 sroby podlozky sa daju aj opravit ja svoje opravoval ale s tymto sa ti nikto babrat nebude v servise jedine ze si vyrobis alebo opravis sam ak bude potreba alebo new v pezote co je tiez problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts