Berkoff Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Ahoj, vyndal jsem světlo, a hledám kudy to saje vlhkost. určitě jste to už někdo řesil, poradíte na co se zaměřit? mám sundat přední "sklo" a překitovat nebo stačí třeba jen utěsnit držák žárovky blinkru? Světlo mám venku. zespoda je sklo od černého plastu odchlíplé a není tam tmel, když jsem to napustil čistou vodou, nikde to nesáklo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 (edited) někdy stačí týden jezdit bez té velké krytky žárovky a vlhkost se sama vysuší (podle toho jak moc tam teče), ale když světlo jen zevnitř rosí, tak stačí sundat tu krytku Edited March 3, 2016 by ozzy56 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berkoff Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 Rosí se zevnitř, už jsem ho nechal vyschnout dvakrát tak, že sem sundal obě krytky a vyndal žárovky. Když to ale pak zase složím, znova se to orosí. uvidím, vzal sem ho domu, nechám ho pořádně vyschnout a uvidíme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts