lud3k Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Prosim Vas. Vlastnim 407 s pouze centralbim zamikanim. Chtel bych dalkove ovladani. Musim koupit cele dalkove ovladani nebo jde koupit vystrelovaci klic peugeot a nejak sparovat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Pokud vím, tak se 407 nedělaly bez dálkového ovládání. Takže potřebuješ nový origo klíč s dálkou, kartičku s kódem a nakódovat a spárovat s BSI na diagnostice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lud3k Posted March 3, 2016 Author Share Posted March 3, 2016 Nee bohuzel mam obycejny klic. Takze zadne dalkove ovladani abyCh mel ovladc ktery me vysi na klicich nepotrebuju? Staci ten klic? Vystrelovaci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gormen Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Koupil jsme před rokem 407 11/2004 s dvěma klíči. jeden vystřelovací s DO + jeden klasický pevný bez DO... Takže věřím že HonzaZ říká pravdu... Kdybych nedostal ten vystřelovací, taky bych si myslel že mám pouze klasický klíč... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 P407 měla dokonce dva origo vystřelovací klíče. Jak jsem psal výše, ten nový klíč a nechat spárovat na dia. Samozřejmě je při tom potřeba mít všechny používané klíče, i ty bez dálky. Musí se nakódovat znovu všechny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lud3k Posted March 3, 2016 Author Share Posted March 3, 2016 Kolik muze stat te klic? Dostal jsem pouze jeden klasicky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJaro Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Chlapi neviete podľa čoho sa dajú kúpiť tie mikrospínače čo sú na plošáku? Mne sa kompletne 2 rozpadli a chcem ich kúpiť nové a preletovať. Nejaké číslo alebo kód tých spínačov. Ďakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baffy Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 http://www.ekluce.sk/sk/87-mikrospinace ak mu povieš o aký klúč sa jedná ,pošle ti to čo potrebuješ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 bud hledat dle obrazku nebo pouzit z jine elektroniky napriklad C4 ve volantu ma ty same co ve vystrelovaku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Staci pozriet akúkoľvek stránku čo sa venuje kľúčom a mavaju aj mikrospinace. Stojí to pár centov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJaro Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Jo ja som mal nový plosak ale nedali sa z nej odletovat lebo sa rozleteli. Ďakujem za pomoc chlapi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts