Heinrici Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 (edited) Zdravím, nemáte někdo zkušenosti nebo návod (manuál) jak demontovat přední sedadla, popř. čalounění? Pokud to na fóru někde je, tak se omlouvám. Díky Edited March 2, 2016 by Heinrici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JVP Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 Zdravím, dopátral jste se, prosím, nějakých informací na toto téma? Řeším to samé a nemohu zatím nic rozumného najít. Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brutall Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 Pánové, přední sedadla jsou ukotvena na čtyřech šroubech. Toť vše. jarokare 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JVP Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 (edited) Jojo, to vím. Ale mě šlo spíše o demontáž čalounění ze sedadla, abych se dostal k vnitřnímu mechanismu a zkusil vykoumat, proč se mi za jízdy uvolňuje opěradlo a lupe v něm, případně ještě vykoumal, jak to opravit. Edited December 26, 2020 by JVP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
otojanicek Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Ahoj, ja si do přednich sedadel domontovaval vyhřívací dečky z aliexrpesu...viz DIY - dedělání vyhřívání sedaček z Aliexpress - Peugeot 5008 - Peugeot Club Amis de Lion (peugeot-club.com) A můžu ti jako zkušenost říci, že pokud ten tapec nejak silou sundáš celý z kostry ven , tak už ho nikdy nedáš zpět..... na to zapomen , je to mission imposible......takže jedine si kup nekde použite hezke sedadlo, které nevrže a funguje.... např zde: Sedačky pro vozy PEUGEOT 5008 za bezkonkurenční ceny | Bazar Automedik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JVP Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Díky za info. O "nové" staré sedačce už jsem taky uvažoval, akorát se obávám, aybch nekoupil nějakou s nefunkčním aibagem a vyhříváním. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts