slnecnik221 Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Zdravím chcem sa opitat nevie mi niekto poradiť ako sa dá vybrať palubovka vonku potreboval by som vybrať klapku na vodičovej strane alebo kde by som našiel manuál K oprava na aute ak niečo také existuje Ďakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saslik Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Máš dualnu klímu? ?? Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saslik Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 http://www.peugeot-club.com/topic/91398-p407-navod-na-opravu-klapky-topeni-usetrite-12000-kcávod-na-opravu-klapky-topení.-Ušetříte-12.000,--Kč! Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chozeluizskuner Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Tuhle prasárnu bych smazal a ne jí ještě doporučovat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuck11 Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Nehledej v tom nic složitého. Návod máš přiložený v příloze. PS.nezapomeň si každý el. svazek popsat k čemu patří.Následně budeš rychleji vědět kde co kam protáhnout.Průběžně si když tak při demontáži dělej foto na telefon,následně když si nebudeš v něčem jistý tak se jen mrkneš do telefonu Demontáž_palubní_desky.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slnecnik221 Posted March 8, 2016 Author Share Posted March 8, 2016 Ďakujem lebo mne sa nič ohľadom toho nepodarilo moc nájsť A áno mám dvojzonovu klimu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slnecnik221 Posted March 8, 2016 Author Share Posted March 8, 2016 Nechcel som robiť to čo tu píše videl som aj video ale rezať do toho nechcem nato mám rád svoje auto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slnecnik221 Posted January 30, 2018 Author Share Posted January 30, 2018 Caute ludia chcem sa opýtať. Motorcek ktory ma na starosti zmiesavanie sa prosim vas nadstavuje ked ho vysrobujem vonku aby som dal novu klapku ak ano ak prosim vas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarokare Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Motorek si najde koncový polohy sám , stačí , až to budeš mít v hromadě , nastavit min , chvíli počkat , pak nastavit max a zase chvíli počkat a už můžeš štelovat požadovanou teplotu Péťa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slnecnik221 Posted January 31, 2018 Author Share Posted January 31, 2018 Dakujem moc pomohlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slnecnik221 Posted January 31, 2018 Author Share Posted January 31, 2018 Co by sa stalo keby som to neurobil prosim ta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts