Caky00 Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 (edited) Dobrý den , mam otázku předem moc děkuji za jakékoliv info.Koupil jsem od kamaráda peugeot 206 cc edice roland garos rok 2004 , 1.6 80 KW najeto 130 tisíc, v autě svítí standartně STOP (koupil jsem to s tím že to dám do kupy) normálně jezdí najelo se s tim už x kilometrů , občas se stane že při nastartování se STOPKA nerozsvítí a auto táhne jen do 2000 otáček pak začne cukat a nic do teď jsem to řešil zhasnutim motoru a opětovnym nastartováním , stopka se rozsvítila a mohl jsem v klidu jet , zjistil sem že když ta stopka nesvití stačí vypnout ESP a auto normálně jede i bez stopky , ESP mohu opět zapnout až se zase kontrolka stop rozsvítí, je tu někdo kdo by mohl tušit co to znamená ? Děkuji moc Příště prosím do správné sekce. Toto jistě není "Důležitá informace pro uživatele fora"! děkuji Edited March 2, 2016 by minimaxa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 (edited) Bydliště Nové Dvory? To jsi "všude zdejší"... Bude potřebná diagnostika, pokud teda není něco upadené/urvané už napohled. Edited March 2, 2016 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caky00 Posted March 2, 2016 Author Share Posted March 2, 2016 jo s tou adresou jsem to moc nevychytal , tak jinak jsem od kutné hory ....s diagnostikou samozřejmě počítám že na ní zajedu jen jsem doufal že tu bude někdo kdo zažil stejný problém , mám z toho totiž trošku strach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Pokud rád jezdíš do Zábřeha , tak bys nemusel mít strach... Jinak nevím. Máš to 160 km jedna cesta. Třebas se ozve někdo blíž. tel. je 583 411 572, kdybys věnoval jeden nebo dva dny. Kdybys tam přijel časně ráno na 8, tak některé věci se dají dovézt odpoledním závozem ve 13. ... radím jak dovedu... mohl bys to spojit ještě s jinou opravou, olej, brzdy, rozvody, podvozek. Střecha? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts