brixtr Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Mám takovej menší problém s notebookem.. pomocí touchpadu mi to roluje obráceně a nemůžu to najit v nastavení tak jako bylo u win 7. strýček google mi taky moc neradil a to jsem zkusil stahnout a znova nainstalovat ovladače :/ nestalo se to někomu taky? notebook ASUS x751MD s win10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.WO.k Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Přímo v ovladači na touchpad se to přepíná, taky jsem s tím měl problém a našel jsem to právě tam Tapatalk Vodafone Smart ultra 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted March 2, 2016 Author Share Posted March 2, 2016 maš na mysli ten smartgesture asus? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted March 2, 2016 Author Share Posted March 2, 2016 tak nakonec se povedlo díky za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.WO.k Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Jo přesně tak :-D nemáš za co, hlavně že se podařilo :-) Tapatalk Vodafone Smart ultra 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted March 2, 2016 Author Share Posted March 2, 2016 (edited) mám za hodně, byl jsem z toho už na prášky Edited March 2, 2016 by brixtr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.WO.k Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Já se s tím pral přes dva měsíce, než jsem na to přišel :-D Tapatalk Vodafone Smart ultra 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts