siro121 Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Nazdar chlapci. Prepáčte že zakladám novú tému ale nikde som na fóru nenašiel co potrebujem...dnes som cca 110 km/h keď zrazu akoby vypadol ťah motora cca na 2 sekundy a potom to šlo. Bolo to akoby som vošiel do vody co stoji ne ceste a akoby by to pribrzdilo s autom. Podotýkam ne ceste nebolo nič bola suchá tak so pýtam co to môže byť Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 A máš to CNG, nebo LPG, nebo Elektro, nebo jiný alternativní typ motoru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siro121 Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 Neviem čo myslíš konkrétne ale mam naftu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 (edited) Nejspíš EGR ventil. Jinak jsi hledal špatně, stačí do vyhledávání napsat ztráta výkonu a najde to plno témat. ztráta výkonu.docx Edited March 1, 2016 by Laďa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siro121 Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 takze takto sa prejavuje odchazanie EGR ? Da sa stym jazdit dalej alebo to bude stale horsie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jitka+Jirka Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 až jednoho dne nenastartuješ vůbec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Uvidíš jestli to ještě udělá nebo ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikysedliste Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Taky ten egr můžeš vyzkošet tím že ho dočasně zaslepíš,já ho zaslepil jezdil takhle cca 1000km a ani se nerozvítila kontrolka motoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siro121 Posted March 2, 2016 Author Share Posted March 2, 2016 Mne zatial ziadna kontrolko ani nic este nesvieti. Len to sa mi stalo myslim prvykrat. Takze uvidime . Ak by som zaslepil EGR neni nutna vymena ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikysedliste Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 No mě auto taky zlobilo tak sem zeslepil egr a tím sem poznal že je egr špatnej protože po zaslepení šel motor krásně bez jekýhokoliv škubání. A pak sem měl na výběr buď nový egr a nebo egr off. Ale nevím co máš za motor já 2.0 hdi rhr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siro121 Posted March 2, 2016 Author Share Posted March 2, 2016 AJ ja mam 2.0 HDI RHR...a vymienal si EGR alebo si ho zaslepil ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikysedliste Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Egr fyzicky v autě mám furt ale mám ho zaslepený a softwarově vypnutý. (egr off) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siro121 Posted March 2, 2016 Author Share Posted March 2, 2016 jasne rozumiem.. a ma to niejaky iny vplyv na auto ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikysedliste Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Vliv to má akorát ten že auto dejchá čistej vzduch, a nezasírá se karbonem. V jinejch tématech se o egru dočteš víc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts