standho Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 (edited) Potřebuju radu, a zkušenosti. mám zájem koupit komponenty do předních dveří 307 cc, ale nemůžu se rozhodnout jaké repro, budu to napájet zesikem 50W, protože origo rádio dodá pouze směšných 18W a to je dost málo tady jsou repro http://www.ahifi.cz/reproduktory-mac-audio-apm-fire-2-16.html http://www.ahifi.cz/reproduktory-fli-integrator-6.html nebo poradte nejaké jiné Edited March 1, 2016 by standho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiriczek Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Pokud by jsi se rozhodl pro nákladnější instalaci a dával si je do dveří, tak za mě mohu doporučit Sinus Live... Zatím je mám jenom na origu rádio a už tak hrajou hodně použitelně. btw, ty repra od FLI máš koaxiály... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
standho Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 (edited) máte ještě někdo zkušenosti ze subwoofrem do tohoto auta??? Edited March 1, 2016 by standho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiriczek Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 JBL Packet ho měl ve "stěně"... Každopádně bych to řešil klasickým subwooferem, kufr to má dostatečně velkej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
standho Posted March 2, 2016 Author Share Posted March 2, 2016 JBL Packet ho měl ve "stěně"... Každopádně bych to řešil klasickým subwooferem, kufr to má dostatečně velkej. no jo ale na výběr toho moc není, protože po zatažení sítky na to mám na výšku jen 28cm a to moc není Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiriczek Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Jenom 28 cm? To je nějak málo, ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtěch Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 (edited) řeším to samé u 308cc, ano je tam tak málo místa, nad to se skládá střecha, našel jsem myslím tubu od JBL že by tam mohla vejít Edited March 3, 2016 by wojtěch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiriczek Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Nebo, pokud jsi zručnej, tak můžeš zkusit udělat box z MDF desky sám.. Kamarád si dělal do Porsche Cayane a na to, že se to musí přizpůsobit blatníku, tak to hraje hodně obstojně... Zkus rozebrat tapecíry a hoď fotky, něco vymyslíme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
standho Posted March 8, 2016 Author Share Posted March 8, 2016 (edited) No taky jsem o tom přemýšlel, že si vyrobím bednu sám, ale musel bych ten repro posadit na šikmo do té bedny aby se to tam vešlo. zasílám foto toho prostoru na bednu http://uploads.im/k3zYp.jpg Edited March 8, 2016 by standho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
standho Posted March 10, 2016 Author Share Posted March 10, 2016 tak jsem zatím sehnal toto http://www.auknet.cz/p29086-subwoofer-v-boxu-mac-audio-ice-cube-108-p-black-series.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiriczek Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Jo, ten snad bude umět zahrát pěkně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losky Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 (edited) Mac Audio poslouží dobře. Hertz to není, ale cena gut. Nekoukal si na aktivní woofery? Třeba Fli? Osobně bych ale začal vytlumenim dveří, to udělá hodně. Pokud sub, možná bych nechal udělat druhou podlahu do kufru a koupil nějaký mělký sub a nebo mrknul po subu pod sedačku. Jsou skladné a některé hrajou pěkně, třeba Pioneer. Edited April 20, 2016 by Losky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiriczek Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Do aktivních subwooferůch bych nešel... Oni sice všude propagují, jak je to úžasné a že je zesilovač přímo na míru... No... Pokud je to stejně na míru, jako autorádia v autech, tak si dovedeš představit, jak to hraje. Nehledě na nedostatečné chlazení + snížení objemu ozvučnice. Když subwoofer, tak pasivní s zesilvoačem, pro který je zrovna v 307 hodně místa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losky Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Pokud místo má, je to určitě lepší . jen mi přijde u kabria zlepší mít ten sub v autě než v kufru. Jinak zajímavé a funkční věci má třeba Bose. Odesláno z mého YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiriczek Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Ono to lepsi bude, ale zase pořádný basy získas objemem.. A ten bude u subwooferu, kterej bude pod sedackou docela chybět. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losky Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Jak říkám, pokud jsou chechtáky, mrknul bych na Bose a jejich patentované technologie. Dokáží z prdu udělat kuličku. Mám doma pidi repro Bose a taky bezdrátový repráček Bose Soundlink Mini 2 a je neuvěřitelné, jak to umí hrát. Používají speciální technologii membrán, že dokázali obejít fyziku a mini reprák zahraje to samé, co reprák 5x větší. Popravdě nevím, jak sub maká v kufru třeba u sundáné střechy. Každopádně prvně bych řešil dveře a komponentní repro se zesíkem a sub až jako poslední věc. Není nic trapnějšího než když auto hraje víc venku jak uvnitř a ještě k tomu vše zvenčí rezonuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts