Juro525 Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Dobrý deň ! Mám problém s mojím peugeotom 406 r.v. 2003. Dnes som mal rozobraté šoférove dvere, mal som odpojenú zásuvku na zámku dverí. Po pripojení to začalo blbnúť-pri otvorených šoférových dverách neukazuje kontrolku otvorených dverí, nerozsvietia sa stropné svetielka-pri ostatných dverách to nerobí. Keď som sa to snažil zamknúť , zamkli sa iba šoférové dvere ostatné ostali odomknuté, skúšal som to zamknúť od spolujazdca zamkli sa všetky ale hneď sa aj odomkli... Neviete niekto čo s tým ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Koukni do konektoru řidičových dveří, jestli se nezasunul pin do tělíska a tím nemá kontakt. V zámku jsou kontakty, které mají hlásit "zavřeno", "zamčeno" a tobě asi nehlásí, takže zkontroluj kabeláž, konektor u pántů dveří, případně samotný zámek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juro525 Posted February 29, 2016 Author Share Posted February 29, 2016 Aha ďakujem pozriem na to . a nemohlo sa tam niečo odpáliť ked som to pripájal pri naštartovanom motore ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Odpálit se mohlo. Ale spíše se nenačetl základní stav. Zkus to znovu, při vypnutém zapalování, anebo dokonce odpoj baterii tak na 5 minut. Ale to ať raději poradí někdo jiný, já nechci ti zle poradit, kdyby ještě něco jiného přestalo fungovat díky odpojení baterie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts