popest Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Chci se jen podělit o zkušenost. K mojí 308 jsem dostal 2 klíče. Jeden klasika a druhý s DO. Bohužel ten s DO měl od nehtů zničená tlačítka. Kupoval jsem konkrétně toto: https://www.aliexpress.com/item/Leekey-2-Buttons-Modified.................... Je to jen pouzdro bez elektroniky. Kvalita zpracování a vzhled mi připadá lepší než originál, cena cca 200,- . Více viz foto. Vnitřek jsem přehodil bez problému. Ještě musím nechat u zámečníka ten klíč vybrousit, planžeta sice vyndat jde, ale nejde zaměnit Dám vědět jak to dopadlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kukajz Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Len aby ti ho zámočník vybrúsil. Mňa s tým poslal do pr..le, pretože tento čínsky kľúč je zo železa a nechcel si dolámať frézu. Ale vybrúsili mi to v Tescu. No tiež naprd. Kľúč som síce zasunul ale neotočil. Tak som prehodil origo planžetu do nového čínskeho púzdra a bolo vybavené :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
popest Posted March 2, 2016 Author Share Posted March 2, 2016 Tak klíč je plně funkční. Vybroušení stálo cca 180,-. Bez problému s ním jde otočit jak v zámku dveří tak i v zapalování. Nechal jsem to dělat v zámečnictví v Korunní 28, Praha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rico207 Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Perfektné... Aj ja som mal obavy kto to vyfrézuje. Hold,šikovné ruky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajson Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Pěkné, asi do něj půjdu taky. Originál mám už asi po třetí v jiném pouzdře a vždy po cca 9-ti měsících používání se začne otvírat, přeskakovat pružina a každou chvilku musím rozebírat a znova natahovat pružinu (když přeskočí, tak se místo otvírání zavírá). Pavel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davis Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Taky se mi líbí, díky za informaci a za zkušenost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
semik11 Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Mooooc hezke. Taky by jsem do nej sel. Ale neumim to obednat. Kdyby jste tento klic nekdo kupoval mohli by jste vzit 2 klice? Jeden by jsem si vzal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 nekdo kdo ma ebay - alliexpres atd staci mu poslat odkaz, prachy na ucet a on ti to necha poslat primo k tobe domu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davis Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Já to zkusil přes ten alliexpres, objednal, zaplatil přes web (cca 180 Kč sem risknul) a už mi napsali, že je poslán. Zvolil sem dopravu zdarma, takže to může trvat dýl. Uvidim, kdy dorazí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
semik11 Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Jak to na alliexpresu funguje? Musi byt nejaka registrace nebo to jde bez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 musi byt registracemusi byt platebni karta (mozna funguje i PayPal) jeste se mi nestalo ze by zlutak neco neposlal - jen to obcas trva dele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davis Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 (edited) Registrace, ale jednoduchá. Neměl jsem s tim problém. Objednal sem ten klíček viz odkaz od popesta. A zaplatil online MasterCard, ale jde i VISA. Vše provází a působí důvěryhodně. Edited March 4, 2016 by Davis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 (edited) PayPal nefunguje, mají vlastní Alipay Platební karta pochopitelně funguje. Edited March 4, 2016 by Péťa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
semik11 Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Jak dlouho trva overeni emalu. Na alli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
popest Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 Ke mě šel klíč ani ne 14 dní. Výhoda Ali od třeba ebay je v tom, že prodejce dostane zaplaceno až když Vy potvrdíte, že zboží dorazilo a že je to přesně to, co jste očekávali. Pokud ne, je tam kouzelné tlačítko Spor :-). Akorát pozor, máte na to 60 dnů od objednávky. Pokud do 60 dnů nevyvoláte spor, objednávka je automaticky uzavřena a vy už nemáte na nic nárok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davis Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Potvrzuji, že klíč dnes dorazil, prodejce je solidní. Doručení poštou trvalo cca 14 dnů. Jsem spokojen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davis Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 K tomu dodávám, že planžeta vybroušena také bez problémů a funguje v zámcích bez potíží. Není pravda, že vás s tím pošlou do PR... . Pokud ano, nemaj kvalitní systém a vyhněte se jim obloukem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas jandora Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 (edited) Pekne,take objednano a uz jen cekam kdy me to prijde domu... Edited March 27, 2016 by lukas jandora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel 307 Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 taky objednáno Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajson Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Tak po 3 týdnech i mě dorazil :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts