Jump to content

405 65kw

xployd

Recommended Posts

Mam problém se svojí 405 a to takový že mi nejde proud do řídící jednotky tudíž nemohu nastartovat motor točí ale nechytne měl jsem to v servise a tedˇ to mám u elektrikáře je to 405 16 65 kw r.v.1993

Edited by xployd

máš stejný motor jak já , na samotný  start jsou 4 piny v plotně za pojistkama.

Musí na otočení klíče zavrnět vstřik ,na druhý čerpadlo a startuješ.Pokud to točí ,nemusí jít vstřik nebo čerpadlo,event je rozpojený snímač otáček .Jsou to 4 kabely ,snímač 5tý. To není schopný projet 4 kabely...? snimač je dobře přístupný 

Kdy to přestalo startovat...? po umytí motoru ,po zásahu zvenčí ,samo od sebe.....? 

Má to čerpadlo...? klepl jsi do něj jestli jede....? už 2x se mi stalo ,že zůstalo viset

jestli se rozjede na benál přímo do sání ,víš která bije....snad slyšíš jak zavrní vstřik nebo je ticho a to samý čerpadlo.

Edited by myšut

Tak jsem si byl dneska pro peugeota a paráda cestou domu jsem se stavoval u našich a když jsem jel domu tak to zase blblo ale  trochu jinak :( škubání chvilku to jelo na tři valce pak se rozsvítila oranžová kontrolka dvakrát mi to chciplo po vyřazení tak jsem opět zklamán jinak zavada byla taková že tam byl prodřený kabl

neodpověděl jsi na jediný dotaz,jak to vzniklo 

to že je prodřený drát ,něco tomu předcházelo -dojebané silenbloky motoru ,,zásah zvenčí ,kuna ... pokud budeš mít podobné dotazy ,kup si kouli z křištálu .

Asi mu odchází čerpadlo, dle toho co to dělalo naposledy.

Každopádně u své 405 mám pocit, že čerpadlo se pustí až při startu motoru, tak ho slyším až za běhu motoru, před startováním ne... A ten vstřik taky myslím neslyším, než startuji.

tak to nevim nic podrobnýho mi k tomu neřekli jen že to je někde ve svazku tak natahli nový kabely jsem moc rád že to jezdí ještě vyřešit to ostatní a budu velmi spokojený to auto se mi vždy líbilo tak jsem po něm skočil