Comandercz Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Zdravim lidi potřeboval bych poradit můj klíč od auta mi auto na dálku otevře ale pak ho na dálku nezamkne musím zamykat ručně tak se chci zeptat jestli někdo neví čím to je a co popřípadě s tím dělat předem díky.Vojta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Může být upadlá nožička od mikrospínače. Nebo vadný mikrospínač. Chce to otestovat zda klíč vysílá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comandercz Posted February 28, 2016 Author Share Posted February 28, 2016 Ok jen je mi divný že takto je to u obou klíčů to jsem nenapsal no každopádně díky za infi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comandercz Posted February 28, 2016 Author Share Posted February 28, 2016 Tak jste měl pravdu je to mikrospínačem děkuji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts