will0001 Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 (edited) Zdravím Vás páni. Neviete mi poradiť? Našiel som v motorovom priestore jednu svorku kábla, ktorá netuším kde patrí. Vrámci dostupnosti som prehľadal všetko a nenašiel som nič, kde by mala byť zapojená . Ďakujem za každú radu. P607 2,2HDi, 98kW r. 2001 Edited February 28, 2016 by will0001 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Zdravím, pokud vše funguje, tak bych to neřešil. Někdy bývají v kabeláži připraveny konektory, které jsou pro jinou výbavu auta a tím pádem jsou nevyužity. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
will0001 Posted February 28, 2016 Author Share Posted February 28, 2016 V´Daka za odpoveď. Našiel som nakoniec čo som hľadal, zapojil som to dokopy a nič iné, čo by sa nedialo predtým sa nedeje. :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Zvlastne je,ze je celkom cisty konektor,keby to bolo dlhsie odpojene,asi by to bolo spinavsie. Ale ako pise Honza,mozna priprava na inu vybavu.mas to 2001 rocnik,vtedy sa zacali vyrabat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts