Radek Hurvajz Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Mam dotaz, měnil někdo takovou tu pletenou hadici sání co je v podběhu, je to nějaký drátěný s hadrovým pletením nebo co. Jak sem se hrabal okolo Bitronu tak jsem zjistil že ji tam kus nemám, normálně se rozpadnula, shnila, takže mam ted sání celkem nízko. Zajima mě jestli jde nahradit třeba z nového modelu, jestli se tam nedavali už nějaký lepší, na netu jsem našel plastový na HDi Poz 6 Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 dával jsem tam kdysi někomu hadici z hliníku na rozvody teplého vzduchu, používá se v topenářství, nevím, jestli pasuje z HDi, ale vyměň to co nejdříve, resp., dej pozor, abys nevjel s autem rychlou jízdou do hlubší kaluže, protože by motor mohl nabrat vodu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lihous Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Myslime cislo 5?U naseho pokud to bylo jen zastrcene k IC tak byl pomerne vetsi hluk zasunilo se to do puvodniho otvoru ale bez 6 kde mame nez.top. a funhujeme.Myslim si ze prumer bude stejny /stary novy model / .....Mame novej model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 nene, ta 6 shnije v tom kolenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted February 27, 2016 Author Share Posted February 27, 2016 dával jsem tam kdysi někomu hadici z hliníku na rozvody teplého vzduchu, používá se v topenářství, nevím, jestli pasuje z HDi, ale vyměň to co nejdříve, resp., dej pozor, abys nevjel s autem rychlou jízdou do hlubší kaluže, protože by motor mohl nabrat vodu... No právě kvuli tomu to sem píšu, hliniková by snad asi šla, kouknu po něčem, i když original by byl bez bastlení Lihous: Jo 6, dyk tam pišu Poz 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 to bych tam snad měl mít ,mrknu po tom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted February 27, 2016 Author Share Posted February 27, 2016 Mrkej mrkej, a kdyby byla tak v pondělí večer jedu na moravu tak bych ji celkem vzal sebou, jestli je to možný. Chci se dopatrat ty chyby s tim Bitronem tak bych to zfouknul najednou Dej vědět Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almanil Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Ten pletený originál je problém. Já jsem ji měl tak na půlky a na několika vracích to bylo podobně, často opravené bastlem. Já jsem potom našel na naftovém vraku plastové provedení a to jsem použil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted February 27, 2016 Author Share Posted February 27, 2016 Pokud to jde tak bych snad asi taky radši plast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 jestli máš dost pěněz bude drahá...mam ji do zasoby na svý draky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted February 27, 2016 Author Share Posted February 27, 2016 Jak drahá, se nějak rozumně domluvíme, jinak tam dám nějakou rouru od kamen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 to víš že se domluvíme,jako s těma omezovačema,však až budu něco potřebovat udělat na ntb tak si to odmakáš... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Radku, jestli bude potřeba, vezmu "domlouvátko" a pojedeme se s Charliem domluvit Jen v pondělí můžu nejdřív v 16:30 hod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lihous Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Aaaha me to nebylo jasne ze pozice 6 U naseho jezdime bez teto - byla z plastu a v pohode - mame tam jak jsem psal nez.top. a plast.podbeh - tak ze je celek od pripadne vody odstinen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan+ Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 jestli máš dost pěněz bude drahá...mam ji do zasoby na svý draky Mám takové tušení, že do zásoby ji máš od ted co jsi si to přečetl. Ach ty prachy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Mám takové tušení, že do zásoby ji máš od ted co jsi si to přečetl. Ach ty prachy. svoje dojmy si strč někam, u mě jsi měl problémy s tím, zda inzerované kazety jsou originály a to jsem přešel úsměvem, neznáš mě, v životě jsme se neviděli a hned tu píšeš, že to budou asi nějaké mrdky z polska , v tomto linku taky fantazíruješ a přitom víš taky houno, až budeš mít jasno v hlavě, tak tu napiš, ale do té doby si laskavě své dojmy piš jinam , zbytečně otravuješ ovzduší Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Milan+ bylo to myšleno ironicky,proto ty smajliky... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts