JaninaS Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 (edited) Ahoj,malo mi topi 806 2.0i benzin a tak se ptam,da se to nekde odvzdusnit nebo to muze delat i prazdna klima napln?Dekuji za odpovedi Zitra tam jeste zkusim nalit vodu Edited February 27, 2016 by JaninaS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trah Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Já vyměnil topné těleso a když je minus 5 stejně se neohřeju. 806 obecně málo topí, ještě jsem chtěl vyměnit termostat. Tento původní propouští při 80 stupňů Celsia, ale devadesáti stupňový nemohu sehnat. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 asi dojedte ke me - ukazu vam jak ma 806/evasion topit odvzdusnovaci sroubek je vzadu za motoremtaky mi to malo topilo nez sem zjistil ze mi nefunguje jeden ventilator kabiny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Řešil jsem nedávno 406 benzín, r.v.97, málo topil. Radiátor byl zacpaný úsadami. Nový radiátor a nová kapalina a je OK. Možná na 806 z podobného roku může být podobný problém. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafity Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Tady někde jsem to řešil.... http://www.peugeot-club.com/topic/71860-jak-jste-spokojenipokud-nezlobi-a-jake-vylepseni-jste-si-sami-provedli/page-14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaninaS Posted February 28, 2016 Author Share Posted February 28, 2016 asi dojedte ke me - ukazu vam jak ma 806/evasion topit odvzdusnovaci sroubek je vzadu za motorem taky mi to malo topilo nez sem zjistil ze mi nefunguje jeden ventilator kabiny Pls foto oneho sroubku,dekuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 spletl sem si to se saxem - neni za motorem ale na motoru - na termostatupolozka 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafity Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Číslo 2 (jedno který) a číslo 13.... a raději ještě nahoře na chladiči.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaninaS Posted March 2, 2016 Author Share Posted March 2, 2016 Číslo 2 (jedno který) a číslo 13.... a raději ještě nahoře na chladiči.... dekuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts