caspar Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Zdravím, z ničeho nic mi přestalo fungovat centrální dálkové ovládání, dioda na klíčku bliká, když ji zmáčknu,ale auto nereaguje, myslíte, že stačí v klíčku vyměnit baterii (zítra zkusím vyměnit), ale nevím,když to bliká nereaguje ani úplně u auta jak stojím, nebo odešla nějaká pojistka, popřípadě kde jí najdu (která to je)? Předem děkuji za odpověď. volda 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubkoSK Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Ešte pripadá v úvahu otázka či si skúšal zamknúť kľúčom mechanicky v zámku dvderí ak toto funguje tak je problém v ovládači alebo prijímači ak nie tzn. Že nezamkneš mechanicky tak je problém inde v nechanike zamykanie (nastaviteľná) alebo v elektronike napr zlomený vodič v prechodke dverí a pod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caspar Posted February 25, 2016 Author Share Posted February 25, 2016 Mechanicky vše funguje jak u řidiče, tak i u spolujezdce... A kde je přijímač? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChouLu Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Pokud máš nemux tak přímo v BSI, pokud máš mux tak v COM modulu páček Mux poznáš podle celokulatých páček blinkrů a stěračů Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caspar Posted February 25, 2016 Author Share Posted February 25, 2016 No já MUX nemám, je to auto z roku 1999 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caspar Posted February 26, 2016 Author Share Posted February 26, 2016 Tak jsem vyměnil baterii a nic :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubkoSK Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Aj si to spároval? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caspar Posted February 26, 2016 Author Share Posted February 26, 2016 Noooo, teď jsi nejsem úplně tak jistý, jak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubkoSK Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Tu: https://www.peugeot-club.com/topic/28351-nakodovani-klice-k-dalkovemu-ovl-centraluódován%C3%AD-kl%C3%ADče-k-dálkovému-ovl-centrálu/ hneď prvý príspevok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caspar Posted February 26, 2016 Author Share Posted February 26, 2016 Super, děkuji. Zkusím a dám vědět... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caspar Posted February 27, 2016 Author Share Posted February 27, 2016 Tak jsem to zkoušel a nic :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubkoSK Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 No tak potom už len elektronika v aute a konkretne prímač lebo si písal že mechanicky funguje. Ak by to nešlo opraviť tak potom poslednou možnosťou je namontovať nový univerzálny Do k Cz. Ale najprv by som skúsil pozrieť všetky konektory od centralu vodiče poistku a potom nakoniec ten prímač pozrieť hoci je priamo v BSI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caspar Posted February 27, 2016 Author Share Posted February 27, 2016 No kouknu na to během zítřka, snad to bude nějaká prkotina... A pojistka je od toho kde, neviš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubkoSK Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Podľa obrázkov E20 ale to je len pre kontrolu aby si vedel že je ok keď zamyka kľučom v zamku tak je ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caspar Posted February 27, 2016 Author Share Posted February 27, 2016 Super, díky. Zítra to zkusím... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caspar Posted February 28, 2016 Author Share Posted February 28, 2016 Tak jsem koukl na ty pojistky, vůbec jsem nevěděl, která to je :-D Ale asi někde nějaký špatný kontakt, protože po zakrytování to zase jede :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubkoSK Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 No jo tak si kup Kontaktol (sprej) ( predtym odpoj baterku aby si mič neskratol) a všetky konektory od centralu odpoj ak neidu vytiahnuť tak su poistene poistkou tak ju vytiahni ak je easy tak len stlač pačku a ťahaj konektor von a nasledne konektory samca aj samičku prefukni vzduchom ak maš potom fukni sprej na kontakty pozacvakuj naspäť nezabudni zaistiť poistky na konektoroch nech sa nerozpoja a potom počkaj asi 10 min nech vyschne kontaktol a pripoj späť akumulátor. Môžeš dať kontaktol aj na poistku ak ju najdeš Potom po dlhšom odpojeni baterky strč kluč do zapalovania pretoč do druhej polohy a nechaj cca 5 min. Inicializovať systémy potom štartni nechaj bežať na voľnobeh aby sa nastavila klapka a môžeš jazdiť spokojne ďalej Ak to neurobiš je možne že ti to nepôjde central znova ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caspar Posted February 28, 2016 Author Share Posted February 28, 2016 Kontaktol mám, určitě to vše udělám, jen počkám, až bude teplo :-) jinak díky všem za pomoc a že jste napsali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts