222johny222 Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Ahoj kluci, Jaké svíčky by jste mi doporučili na tento motor. Našel jsem že tam jdou Bosch 7FRDC + a poradí mi někdo jak se dostanu na zadní stranu svíček a co všechno musím rozebrat?Nebojte hledal jsem tu,ale nenašel jsem to co potřebuji. Předem díky :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Jak jsem si už psal na FB... dal bych NGK... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 na 3.0 maj byt FR8KDC - bosch 0242229628 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubravap Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 (edited) pozri prílohu Edited February 25, 2016 by dubravap Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
222johny222 Posted February 25, 2016 Author Share Posted February 25, 2016 Děkuji moc za rady i za obrázek. Bosch sem nebral,protože jsem se dozvěděl,že se hodně pohoršili a jsou snad stejný mrd** jak Brisky. Objednal jsem nakonec ty NGK,tak jsem na ně zvědavej. Proč svíčky měním? Na benzín mi to v nízkých otáčkách při ustálené rychlosti poškubává a když přepnu na LPG a přišlápnu plynový pedál,tak to střelí do výfuku. Co vy na to odborníci? a nestrašte mě se zapalovacíma rampama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Ja jsem s boschkama spokojenej, davam na lpg o stupen studenejsi, takze misto fr7dc+ davam fr6dc+, odtrh zmensuju z 0,9 na cca 0,75. Menim je tak za dve vymeny oleje - tedy po 30tis. Poskubavani na benzin a strileni na lpg, tezko rict, zacni svickama s resetem adaptivnich hodnot jednotek a pak se uvidi. Muze byt spinavy MAP, nebo nacnuty, civky taky nelze zcela vyloucit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludekotik Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Můžu obnovit vlákno? Mám 407 coupe 3.0 V6 155kW rok 2006 a najeto 108tis. Privezl jsem ho v unoru z říše a nechal přestavět na lpg. Najel jsem jsem zatim 11tis. Dle servisniho manualu svicky menit po 120tis, ale prijde mi to moc, proto je chci vymenit preventivne. Ale jaky pro tenhle motor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrikj Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 Já měním po 60tis km. Předtím v autorizáku Bosch, nyní NGK. Pokud chceš šetřit cívky, pak měnit dřív. Jinak nepochopím tu manii dávat do toho LPG. Za mě je to znehodnocení auta, následně neprodejné. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts