bavorachzech Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 (edited) Ahoj, 607 mám krátce. Včera jsem měnil vadnou mlhovku (bez žárovky, ustřižený kabel). Potom jsem zjistil, že asi odešel motorek naklápění světlometu, tak jej někdo zajistil imbusem místo aby koupil nový... Aby to nebylo málo, mám tu foto zřejmě odlučovače vody z oleje opraveného obdobným způsobem jako světlo(už vím, odkud mi ten olej uniká). No a u pravého světla je nějaká "věc" do které vede dvoužilový kabel a hadička... Vůbec netuším, na co to může být a kam to patří (25800088 sagem). Nevíte někdo? Edited February 25, 2016 by bavorachzech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrafik Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Chtělo by to rok, motor ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bavorachzech Posted February 25, 2016 Author Share Posted February 25, 2016 607 rok 2002 2.2i 116 kW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 ulomeny elektromagneticky ventil odvetrani benzinovych par z nadrze, z jedne strany jde hadicka od nadrze, z druhe strany jde hadicka ke skrtici klapce sani, kde usti do sani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts