Jump to content

Svatební automobil Ostravsko

Gormen

Recommended Posts

Zdravím kluci.. :) Mám na Vás malej dotaz spojený s prosbou... jelikož určitě nejsem sám tady z fóra koho ta naše drahá polovička uhnala pod pantofel, tak se chci zeptat zda nevíte někdo kde nebo od koho půjčit, nebo nevlastníte nějaké krasné svatební autíčko... (něco novějšího luxusnějšího nebo sportovnějšího ).

Tak kdyby jste třeba byli i ochotní se zeptat svých drahých poloviček nebo sami o něčem nevíte, uvítal bych každou pomoc, radu tip kde se ptát a hledat... Na netu jsem už hledal, a nikdy bych nevěřil jaká to je fuška tohle zařídit .... Samozřejmě nechci nic za darmo a za dobrou radu se odvděčím :)

Myslím si, že nějaký klubák z ostravska tu kdysi zmiňoval, že má Rollse a jezdí s ním svatby ....

Na nick si ale ne a ne vzpomenout (tuším že má něco společnýho s nějakým hotelem/penzionem a jezdí v C5ce ...)

Vzpomněl jsem si - nick BARENST

Edited by Medvěd

ze zkušenosti sup 1 , C6 ,já měl Zafiru ,klasický auto nemá prostě místo ,ty svatební šaty strašně strašně nepraktická věci .Chce to vyzkoušet .jak dáš nevěstu do klasiky a nebude mít místo , zmuchlá se jí to a svtba je v prd....nevěsta to nevydýchá .Mladá má 180 cm ,když to oblíkla ...klasický auto konec , i 406 kombi --malý .

Edited by myšut

Ale  on si nekdo vzpomenul na meho rollse :D 

Ja už ho delší dobu bohužel nemám , prodal se do  reklamniklinika , jezdi v praze a byl viden i v autosalonu :D 

Teď momentálně nemám žádné pojizdné svatební  auto , nějak se zasekla renovace citroenu DS a  CX na svatbu není tolik žádán 

s Gormenem  jsme si psal