elton Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Začíná mě nějak zlobit 206ka. Když dosáhnu 70km/h, tak začne neskutečně hučet, ani rádio nepomáhá. zní to jako kdyby od převodovky, nebo diferáku, mohlo by to být málo oleje v převodovce? Když je auto ve vzduchu a točím koly, tak nejde cítit, žádný odpor, ani tření. Díky za nápady co by to mohlo být. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 A hučí Ti opravdu v autě? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton Posted February 24, 2016 Author Share Posted February 24, 2016 No jistéééé. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 jojo, na ten olej v převodovce bych se podíval co nejdříve, pokud ho bude málo (vyteče cca 1 litr), tak většinou už nepomůže dolít, některé ložisko odešlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton Posted February 24, 2016 Author Share Posted February 24, 2016 A jaké ložisko by to mohlo být, na co se zaměřit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Už mi hučí.....moje kááára...už mi hučííí...do noci.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 A jaké ložisko by to mohlo být, na co se zaměřit? to se nedá říct dopředu, diferák je nejníže, takže tam je oleje vždy nejvíce, odejde zpravidla ložisko na hřídeli, ale nechci strašit, možná je to úplně něco jiného, ale zas když píšeš o tom oleji, tak bych se podíval--to nemůže uškodit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton Posted February 24, 2016 Author Share Posted February 24, 2016 Nejdřív mrknem na olej a pak se uvidí, díky za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 pneu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koki Mercury Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Přesně takhle mi hucela 106ka a bylo v háji přední ložisko v naboji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton Posted February 25, 2016 Author Share Posted February 25, 2016 Od kol to neni, vychází to někde od převodovky nebo dyferáku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Nedá autu co potřebuje, a pak se diví Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts