honver Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 (edited) Koupil jsem si sadu pro dodělání tažného na P-308sw. Problém je v tom, že jsem koupil sadu 9688.AA místo abych vzal 9688.EH Sady jsou naprosto stejné, jeden rozdíl je, že ta první je pro auta, co mají již přípravu elektřiny ve voze, to znamená mají již nataženy kabely z pojistkové skříně vpředu dozadu do kufru... Tento kabel mi tedy teď schází :-( , nevíte někdo jestli se to dá někde koupit zvlášť, nebo kde by se dalo sehnat nějaké elektro schéma, podle kterého bych ty kabely nějak dodělal ??? Díky za jakýkoliv tip Edited February 24, 2016 by honver Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
honver Posted February 25, 2016 Author Share Posted February 25, 2016 Takže pro ostatní - opravdu pozor jakou sadu koupíte ať nedopadnete jak já. Kabel se nedá nikde dokoupit !!! Z toho plyne, ti co mají již přípravu v kufru auta udělanou, většinou starší vozy, musí dokoupit 9688.AA (nebo verze 9688.AC , 9688.AE , 9688.AF , 9688AG ) Ti co nemají přípravu jako já (já mám auto 07/2013) potřebují koupit 9688.EH . Nedá se to dodělat či dokoupit - je to prostě jiné. Já musel původní vrátit :-( a teď budu tedy shánět 9688.EH.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts