¨ramelow Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Ahoj, Zkoušel někdo polepit chromové lišty co jsou v nárazníku a ve dveřích 3D chromovou autofolií a s jakým výsledkem? Ty původní originální už totiž vypadají hrozně a kazí celkový dojem z auta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FALC Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Já jsem nepolepoval sice tyhle, ale stejnou folii jsem použil na jemný polep mřížky předního nárazníku a drží. Zkoušel si ty chrom lišty vzít tempem ? protože jsou na vrchu pokryté ještě nějakou vrstvou plastu nebo nečeho co je tomu podobné. po tom co jsem to tím vzal, tak svítí jak nové. Vrchní zašlá vrstvička je pryč a rovnou jsem to i pokryješ tvrdým voskem ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
¨ramelow Posted February 24, 2016 Author Share Posted February 24, 2016 Zkoušel jsem je přeleštit pastou na renovaci světel. Sice rozdíl tam vidět je, ale není to pořád ten správný lesk chromu. A v některých místech jsou lišty takové steřelé (puchýřky) a nevypadá to dobře proto bych je chtěl buď vyměnit nebo zkusit přelepit nějakou folií jestli to má smysl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FALC Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 jednu jsem měl v háji tak jsem koupil novou a výsledek samozřejmě skvělej, ale pokud koupíš dobrou pásku mohlo by to stačit...až to uděláš dej sem fotku:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
¨ramelow Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 Koupil jsem obyčejnou dekorační chromovou folii v barvách-lakách a nalepil na kousek lišty a takhle to vypadá. Až to celé polepím, hodím sem fotku celého auta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FALC Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Tohle nevypadá vůbec marně, jsem zvědav na celé auto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 až na to v zímě stříkne sůl tak to nebude mít dlouhé trvání.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FALC Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 bude dost záležet jak si s tím dá ramelow práci a co ta folie vydrží, i když psal že se jedná o dekorativní. já jsem na to použil folii přímo na exterier aut... i tak jsem na výsledek zvědav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
¨ramelow Posted March 14, 2016 Author Share Posted March 14, 2016 Tak lišty předního nárazníku jsou hotové. Nalepeno z více kousků, protože z jednoho kusu té obyčejné folie bych to nenalepil ani náhodou (nejde moc tvarovat a natahovat). Jsou tam sice vidět přechody, ale při pohledu z větší vzdálenosti nebo jiného úhlu jen nepatrně. Na to, že investice byla za pár kaček nevypadá imitace chromu až tak zle. Uvidím jak dlouho vydrží(v zimě auto nejezdí ). Pokud se začne odlepovat nebo matnět tak strhnu dolů a nalepím chrom folii co se dělá přímo na auta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FALC Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Takhle na fotkách to vypadá dost hezky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts