Jump to content

3D folie na chromové lišty nárazníků a dveří

¨ramelow

Recommended Posts

Já jsem nepolepoval sice tyhle, ale stejnou folii jsem použil na jemný polep mřížky předního nárazníku a drží. Zkoušel si ty chrom lišty vzít tempem ? protože jsou na vrchu pokryté ještě nějakou vrstvou plastu nebo nečeho co je tomu podobné. po tom co jsem to tím vzal, tak svítí jak nové. Vrchní zašlá vrstvička je pryč a rovnou jsem to i pokryješ tvrdým voskem ...

Zkoušel jsem je přeleštit pastou na renovaci světel. Sice rozdíl tam vidět je, ale není to pořád ten správný lesk chromu. 

A v některých místech jsou lišty takové steřelé (puchýřky) a nevypadá to dobře proto bych je chtěl buď vyměnit nebo zkusit přelepit nějakou folií jestli to má smysl.

Tak lišty předního nárazníku jsou hotové. Nalepeno z více kousků, protože z jednoho kusu té obyčejné  folie bych to nenalepil ani náhodou (nejde moc tvarovat a natahovat). Jsou tam sice vidět přechody, ale při pohledu z větší vzdálenosti nebo jiného úhlu jen nepatrně.

Na to, že investice byla za pár kaček nevypadá imitace chromu až tak zle. Uvidím jak dlouho vydrží(v zimě auto nejezdí :) ). Pokud se začne odlepovat nebo matnět tak strhnu dolů a nalepím chrom folii co se dělá přímo na auta.

post-36752-0-02658100-1457955742_thumb.j

post-36752-0-08994500-1457955759_thumb.j

post-36752-0-12036700-1457955769_thumb.j