zauter Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 (edited) Nevie niekto poradiť jak odstránim tieto chyby na diagnostike alebo co mam ešte vymeniť:..počítač nafukovacieho vaku- TRVALA ZÁVADA= napájacie napetí.príliš nízke napetí!!!neutralizácia nafukuvacího vaku spolujezdce!!!odpálení prepináču!!!odpálenia nelnich nafukovacích vaku!!! Vytopil som auto z vnútra a spálil som bag airbag senzor tak som ho vymenil za taky istý a po zapnutí kľúča mi začne vytáčať lekársku pomoc a keď sa nedovolá ta napíše volať 112 áno alebo nie Edited February 24, 2016 by zauter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocada Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Diag a napárovat.A zkontroluj si čísla na dílu,zda jsi vyměnil za skutečně stejný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Vypadá to na vadnou řídící jednotku airbagů Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zauter Posted February 26, 2016 Author Share Posted February 26, 2016 čísla sedia spojky som všetky ktoré som vydeľ vyčistil a nastriekal kontoxtom a diagnostika tieto chyby nevymaže. mam diag. PP2000 a LEXIU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts