matt150 Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Dobrý deň, chcem si v blízkej dobe vymeniť displej pal. PC (bez navigácie), len neviem čo všetko rozobrať. Je potrebné vybrať rádio, výduchy alebo ako? Mám Peugeot 3008, 1.6 HDi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xjordyx Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Prikladam navod zo servisneho manualu... Dufam ze pomoze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt150 Posted February 24, 2016 Author Share Posted February 24, 2016 (edited) ďakujem za obrázky, ale aj tak mám otázku. displej teda len vypáčim vonku s tým plastom? pre rádio tam tuším sú 4 otvory na bokoch a na displeji nie Edited February 24, 2016 by matt150 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurajpogadl Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 Zdravim, rad by som sa pridal do tejto diskusie, podarilo sa mi cez vikend prasknut displej (prevoz rebrikov v aute a jeden sa zosunul a trafil priamo displej). Uz som objednal nahradny kus, len riesim ako dostat von stary. Podla obrazku mi nie je jasne ci je nutne najskor vytiahnut autoradio a potom displej alebo to ide aj samostatne, ak ano tak ako. Prosim ak by ste niekto vedel poradit, budem vdacny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts