John Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 (edited) Je to už opět skoro měsíc od posledního pokecu, tak bych to viděl tradičně na první čtvrtek v měsíci a to 3.3 od 18hodín. Jelikož je ještě chladno tak pokec bude opět na přehradě na PRIGLu.. pěkně v teple. pro ty, kdo neví kde se tzv. PRIGL nachází :MAPA ZDE Seznam kdo má dorazit:John - 406 HDi Šalda - Partner HDi Radek Hurvajz - 406 sedan KoudaK - 309? petrb123 - 206HDi radyn91 - 306 HDi JendaB - 407 HDi Edited March 2, 2016 by John Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Se Ti ten Prígl nějak zalíbil :-D Nicméně bych měl přijet, pokud mě do toho něco nevleze, teď mám nemocnou celou rodinu, tak uvidíme jak na tom budou za týden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted February 24, 2016 Author Share Posted February 24, 2016 Šalda: moje stanovisko znáš... a pak je ještě pořád zima takže pěkně v teple má svoje kouzlo. jinak doufám, že dojedeš jinak by nebyla sranda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Tak můžete si taky najít nějakýho jinýho klauna pro zábavu :-D Myslím že Ty bys mě zastoupil úplně nejlíp ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted February 24, 2016 Author Share Posted February 24, 2016 Šalda: kdepak ty jsi favorit VTIP já možná vedu v rejpání... ale teď vážně. Březen ještě bude na přehradě, a v dubnu bych to už udělal klasicky FUTURUM. Pokud bude zájem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Jsem na moravě, takže bych měl dorazit pokud se to nějak nezmění Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted February 24, 2016 Author Share Posted February 24, 2016 Radek : ok supr budu se těšit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Radku, zase máš 20ti denní volno že seš na Moravě? :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 11ti denní Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Jenom? :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Tak musim taky do práce no, 20ti denní mám jen občas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted February 24, 2016 Author Share Posted February 24, 2016 Se někdo má Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Má to holt Radek nějaký pomotaný, normální člověk pracuje 21 dní a 8 dní má volno, Radek to má přesně naopak :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 No vychazí to na 8 směn měsíčně, ale 24 hodinových Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 To je jedno, já taky mívám 16 pomalu každej den, kromě víkendu :-D Ale chápu že starší pán si už musel najít nějakou práci s málo službama :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Ja si to organizuju sám, já jsem velitel, takže to planuju takhle, ostatní mají rozvrh jinačí, mi to odsouhlasili tak co. Ti dám staršího pána No uplnej mladík taky teda nejsem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 To je fakt, žádný "starší pán" - dědek to je :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted February 24, 2016 Author Share Posted February 24, 2016 Je pravda, že Radek už pamatuje hooodně :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Já myslím že Radek si UŽ nepamatuje nic Ale je dobrý že si aspoň pamatuje kde je ten Prígl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Kua, ted to pišu, Šalda mě předběhl Paměť nefunguje, zada nefungujou, ruce, nohy taky ne, aspoň že ten zbytek je uplně zdravej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts