ineverexist Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Zdravím vespolek, dnes jsem měnil LP čep ramene, nešel tak tehlice ven, ani jsem nesundaval poloosu a vytáhl i s ni čep novej vše OK. Už když jsem dával zpět tlumič všiml jsem si ze je nahoře jakoby uhnuta miska která je na pruzine, asi se to pohlo jak byla pružina stažena stahovány, vrátil jsem to trochu zpet ale porad to tam nesedí, je tam i mezera cca centimetr na vejsku. Složil jsem vše zpět a zkusil projet jestli to sedne a ono nesedlo. Je slyšet při zatáčení jak pružina jakoby přeskakuje nebo jak to říct a auto táhne doleva. Nevím moc co s tím, stáhl jsem opět pružinu stahovaky a otočit s tím a hejbat moc nejde. Nechce se me vyndavat zas tehlici a tlumič.... Mel by někdo nějaké shema jak to tam vypadá nebo kam s tím pootocit? Je me jasný ze tam je od shora ulozeni-lozisko miska-pruzina atd.. Ale nějak si nevybavuju co by se tam mohlo kde hnout. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 (edited) miska ma doraz na pruzinu ,takze nasadis misku pootocis nou az narazi konec pruziny na doraz a potom to utiahnes a povolujes pruzinu rovnomerne oboma stahovakmi doraz ma jak miska spodna (navarena na tlmici )tak aj ta vrchna takze dozeras obe misky aby to sedelo Edited February 23, 2016 by krtek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ineverexist Posted February 23, 2016 Author Share Posted February 23, 2016 Jenže ta mezera cca 1cm je nad miskou kde je ložisko. Ještě se me to nestalo. Stejně to asi budu muset cele rozhodit a to je pro me pul dne v haji. Ono ty stahovaly pomůžou ale úplně to nestahnou aby to bylo volný. Ten levej začne drhnout o podbeh a ten pravej většinou vyjde zavitovka na misku. A zas úplně na sebe tu pružinu dat nechci aby neprdla. Stahují teda 3 závity. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 (edited) tak to vypadá--platí pro 406 po face přední pružiny.pdf Edited February 23, 2016 by ozzy56 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 (edited) to sa jedna o 406-ku? lebo ti moc nerozumiem kde tam mas 1 cm medzeru? trci ti z toho lozisko? ked hej tak sa ti vzpriecila ta navvrchnejsia miska dal si pod nu tu podlozku? TUTO MAM NA MYSLI Edited February 23, 2016 by krtek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ineverexist Posted February 23, 2016 Author Share Posted February 23, 2016 Ani jsem neměl tlumič venku, jen z něj sundana tehlice. To bude az zítra pokud to nějak nesrovnam. Děkuji za PDF, bude nejspíš chyba ze se to hlo a nesedí to mezi díly 6 az 5 teda díl 9 a nebo ložisko. Nic jiného už tam není a mohlo by to byt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 nemal si stahovat pruzinu to neni nutne ked chces vybrat tehlicu ako pises ked si to povolil tak si to nesadlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 rozebrat na obou stranach a rovnou dat nova loziska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ineverexist Posted February 26, 2016 Author Share Posted February 26, 2016 Tak dnes opraveno, tlumič ven a ještě novy olej do převodovky. Nic z ni neteklo když jsem vyndal poloosu tak jsem myslel ze je tam malo. Vyteklo poměrně dost, zítra ještě musím změřit kolik, zatím je olej v kyblu. Přikládám foto jak jsem psal o te mezeře. Nějak se to tam zkrizilo. Ložiska jsem dával predloni obě nová. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts