MotoMoto Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Dostaly se mi do ruky chytré hodinky DZ09, které mají možnost vložení vlastní SIM pro autonomní používání bez nutnosti MT. Nenapadá někoho v čem může být problém, když micro SIM přečtou ( je vidět obsah SIM Toolkit) ale do sítě se nepřihlásí? Přitom frekvence by měla být Evropská tedy 900 a 1800 v G2. Děkuji za nápad a radu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usiak; Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 (edited) Skusal si manualny vyber siete? Pripada mi, ze tieto hodinky maju ovela slabsiu antenu ako klasicky mobil, takze aj v miestach s relativne dobrym signalom na mobile mozu mat problem chytit sa.Syn si vydobyl toto http://www.everbuying.net/product1124394.html ale nie je to ziadna slava, co sa tyka kvality signalu, hocikedy je nedostupny a na displeji mu pritom ukazuje dve palicky z troch. A este lepsi vtip je to, ze ukazuje signal, aj ked je SIM karta vybrata. Edited February 23, 2016 by Usiak; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted February 23, 2016 Author Share Posted February 23, 2016 Nenašel jsem tam žádné nastavení výběru sítě. Ale budu hledat. Díky za radu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts