kLiKaTeC Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Ahoj, Měl bych dotaz, nedávno jsem koupil Peugeot partner tepee outdoor a nesvítí mi kontrolky žhavení,nezapnutí bez.pásu,aktivace ESP. Nemá někdo tušení čím by to mohlo být, nevím jestli jsou funkční nebo pojistky ,ikdyž že by přestaly tři naráz.. Díky za odpověď Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 tos měl řešit hned při koupi auta , teď bych aspon zkontroloval ty pojistky, to je u elektriky základ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kLiKaTeC Posted February 23, 2016 Author Share Posted February 23, 2016 A pojistky řeší proud do kontrolek nebo přímo napájení popisovanejch funkcí? Takže prdne pojistka a nejde třeba ABS? Náhodou nemáte někdo schéma pojistek, auto je z Belgie.. Jinak díky.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza z Nera Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 . . . jak co je zapojené nevím, ale kontrolka žhavení v podstatě normálně nezasvítí, pouze v případě, že opravdu hodně mrzne. HDi není TDi kde kontrolka svítila při každém startu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Na stranke peugeot.sk si najdi Pertner teepee, a katalogy,cenniky,navody,a najdes si presne ten tvoj,a v slovenskom jazyku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kLiKaTeC Posted March 12, 2016 Author Share Posted March 12, 2016 Díky, Budu muset projít všechny pojistky, protože tyhle malé musím vyndat, jinak to nepoznám.. Kontrolka pásu bude asi nejspíš pojistka, ale to moc netrapí.To spíš to ESP, zkoušel jsem jet na limit, aby se zadek trochu hnul, ale nic na mě nebliklo a nechci pokoušet se někde překlopit.. Ve schématu pojistek není přímo napájení ESP, takže to bude s něčím spřažené anebo to mám kaput.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kLiKaTeC Posted March 15, 2016 Author Share Posted March 15, 2016 Tak pojistky cajk, zeptám se kontrolka ESP svítí při zapnutí zapalování nebo až při zásahu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts