Jump to content

Po výměně autobaterie nestartuje

akim21

Recommended Posts

Ahoj lidi,potřeboval bych pomoct,manželka nechala na 307 2.0Hdi r.v.2001 celou noc puštěné vystražné blinkry,baterie samozřejmě uplne vybita,Tak jsem odemkl auto klasický klíčkem,vytáhl baterku nabil,vrátil zpět.Chtěl jsem nastartovat,točílo ale nechytlo.Dalkový centrál nereaguje a na palubce mi bliká pořád tlačítko alarmu a centralního zamykaní,tak predpokladam ze bude blokovany porad immo,nevíte jak si s tím poradit??Díky

po zandání baterie do vozu se musí než začneš startovat nechat zapnutý klíček 5 min. v poloze kdy se zapne přístrojová deska. BSI jednotka se znova načte a provedou zakladní nastavení. Pokud tento postup neuděláš tak blbne centrál ,stahování oken ,imobilizér atd.

Edited by kacaba12

Tak jsem zkoušel nechat 5min načíst, pak i parovat klíče.,nic nepomohlo,točí ale nechytne, pořád bliká tlačítko centrálního zamykání, dálkový nejde a ani stáhnout okna, jen se při odemceni rozsvítí světlo. Popřípadě přehrání té BSI se musí jen v autorizaku, nebo to zvládnou i jinde? Kolik to tak může stát, a je problém když nemám kód od immo?

Nechal jsem teda baterku znova 2hod odpojenou, zapojil na 5min otočil klíčkem do první polohy, ale bohužel žádna změna, když sedím v autě a zmáčknu dalkac tak něco cvakne v pojistkach najede na displeji economy mode, ale auta pořád nechyta. Nevíte o někom v okolí Havířova kdo by se mohl na to napíchnout? A bude teda problém když nemám ten kod od imobilizéru?

Pravděpodobně se ti vymazala BSI včetně klíčů imobilizéru. Vypadá to na odtah do autorizovaného servisu Peugeot. Tam ti zjistí pin imobilizéru a komplet vše nahrají. Bohužel u starších P307 se toto někdy stává.

Edited by HonzaZ

Vytáhnul jsem jednou baterii (jen jsem přendával starou za novou) a v nevědomosti, že toto v tom autě je jsem taktéž nemohl nastartovat. Prostě nespustilo palivové čerpadlo. Po asi 10 minutách, jsem nastartoval a odjel. 5 minut je fakt málo na probuzení BSI.