akim21 Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Ahoj lidi,potřeboval bych pomoct,manželka nechala na 307 2.0Hdi r.v.2001 celou noc puštěné vystražné blinkry,baterie samozřejmě uplne vybita,Tak jsem odemkl auto klasický klíčkem,vytáhl baterku nabil,vrátil zpět.Chtěl jsem nastartovat,točílo ale nechytlo.Dalkový centrál nereaguje a na palubce mi bliká pořád tlačítko alarmu a centralního zamykaní,tak predpokladam ze bude blokovany porad immo,nevíte jak si s tím poradit??Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacaba12 Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 (edited) po zandání baterie do vozu se musí než začneš startovat nechat zapnutý klíček 5 min. v poloze kdy se zapne přístrojová deska. BSI jednotka se znova načte a provedou zakladní nastavení. Pokud tento postup neuděláš tak blbne centrál ,stahování oken ,imobilizér atd. Edited February 21, 2016 by kacaba12 Kajusaaa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Případně zkus druhý klíček. Fakt je, že kdysi nám, po těžkém startu v mraze, zblbla 406 HDi r.v. 03, musela se odtáhnout do autorizovaného servisu, přehrání softwaru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akim21 Posted February 23, 2016 Author Share Posted February 23, 2016 Tak jsem zkoušel nechat 5min načíst, pak i parovat klíče.,nic nepomohlo,točí ale nechytne, pořád bliká tlačítko centrálního zamykání, dálkový nejde a ani stáhnout okna, jen se při odemceni rozsvítí světlo. Popřípadě přehrání té BSI se musí jen v autorizaku, nebo to zvládnou i jinde? Kolik to tak může stát, a je problém když nemám kód od immo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjtwister Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 A nechal jsi předtím znova odpojenou baterii aspoň na hodinku, aby se všechno řádně uspalo? A pak teprve znova zapojit baterii, zapnout klíč a nechat 5 minut načítat hodnoty... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akim21 Posted February 24, 2016 Author Share Posted February 24, 2016 Nechal jsem teda baterku znova 2hod odpojenou, zapojil na 5min otočil klíčkem do první polohy, ale bohužel žádna změna, když sedím v autě a zmáčknu dalkac tak něco cvakne v pojistkach najede na displeji economy mode, ale auta pořád nechyta. Nevíte o někom v okolí Havířova kdo by se mohl na to napíchnout? A bude teda problém když nemám ten kod od imobilizéru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 (edited) Pravděpodobně se ti vymazala BSI včetně klíčů imobilizéru. Vypadá to na odtah do autorizovaného servisu Peugeot. Tam ti zjistí pin imobilizéru a komplet vše nahrají. Bohužel u starších P307 se toto někdy stává. Edited February 24, 2016 by HonzaZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurka Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Zastav se v Auto Chodura v Havířově(přestěhovali se ze Šenova)-jsou velice ochotní a specializují se na francouze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingSpade Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Vytáhnul jsem jednou baterii (jen jsem přendával starou za novou) a v nevědomosti, že toto v tom autě je jsem taktéž nemohl nastartovat. Prostě nespustilo palivové čerpadlo. Po asi 10 minutách, jsem nastartoval a odjel. 5 minut je fakt málo na probuzení BSI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pety Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 V manuálu k 307SW po faceliftu píšou jednu minutu. Ale před odpojením baterie by mělo být vypnuté zapalování alespoň dvě minuty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pecino Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Důležité je odpojit tu baterii, až se auto uspí což jsou ty dvě min. od vytažení klíčku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts