panzerflus Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 zdravím, mám dotaz jsou tyto sedačky z peugeot 407 potaženy kůží, nebo její náhražkou? díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Kůže... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzerflus Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 díky...já totiž zaslechl polemiky o kožence u některých sedaček v peugeotech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Pokud to je jako u polokůže sedaček na 407, tak vrchní plochy jsou z kůže a bočnice a záda z koženky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzerflus Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 no tak to se mi nezdá...koumal jsem to a buď je to celé koženka nebo celé kůže protože materiál je naprosto totožný..a že by udělaly stejnou koženku jako kůži bez rozdílu?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 Ano, na povrchu to vypadá úplně stejně. Koukni zespoda sedáku, tam by mělo být vidět na boku potahu z rubové strany zda je to koženka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzerflus Posted February 22, 2016 Author Share Posted February 22, 2016 tak jsi měl pravdu, sedací a opírací plocha je kůže a zadek sedaček koženka ;-) dobře ty :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Ice Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 a za to chtěj takový prachy?ty jo, to jsem nevěděl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzerflus Posted February 25, 2016 Author Share Posted February 25, 2016 Tak upřímně je jedno co je zezadu...hlavni jsou užitkové plochy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lihous Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Za ty penize je to ostuda.Ale je fakt ze prava kuze by se nedala v dnesni dobe asi zaplatit ..... Ale je dobre si tuto otazku polozit kdyz to "studi nebo naopk pali" - je to kozenka a nebo kuze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike407 Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Teď sice maličko odbočím, ale kdybyste viděli, co se dává zezadu na přední sedadla nových BMW, tak už byste se nedivili ničemu. A nejsou to sedadla pro žádný low-end. Je to výlisek tvrdý jako prkno a potažený koženkou... Válelo se nám to v kanclu pěkně dlouho... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuck11 Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Já bych řekl, že to tam BMW dává schválně.Když máš malé dítě tak je to stále okopané od nožiček tohle je jako chrana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Ice Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 (edited) Za ty penize je to ostuda. Ale je fakt ze prava kuze by se nedala v dnesni dobe asi zaplatit ..... Ale je dobre si tuto otazku polozit kdyz to "studi nebo naopk pali" - je to kozenka a nebo kuze no nevím jestli řešíš, jestli pálí či chladí boky sedačky nebo její záď, ale možná jsi ty výjimka. Mě jen udivuje, že si za 50% kůže a 50% koženky (možná to je jinej poměr) říkají nehorázné peníze a tvrdí, že to je vlastně kůže. Edited February 29, 2016 by John_Ice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike407 Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 To máš určitě pravdu, ale ona ani textilií čalouněná sedačka není vůbec levná. :-/ Troufám si tvrdit, že cena použitého materiálu tvoří cenu samotné sedačky z menší části. Ona je totiž velice drahá už jen výroba jednotlivých částí sedačky. A to vím velice dobře o čem mluvím. Např. jen jedno robotizované pracoviště, kde se lepí plastové příchytky na výlisek zadní strany sedačky stojí přes 750000€. Linka pro výrobu samotného výlisku, kde jsou velmi složité technologie stojí další statisíce eur... Jsou v tom obrovské peníze, ač to tak na první pohled možná nemusí vypadat. A zas taková kvanta se těch sedaček nevyrobí, aby mohla stát pár tisíc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Ice Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 to jo, ale z důvodu dobré údržby a pohodlí, bych dával polokůži či celou kůži do všech aut. Už si látku v autě nedokážu představit. A hned by to mohlo být vlastně levnější, kdyby to byl standart, jak třeba už ABS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Žádný standart s kůží. Ještě tak možná perforovanou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts