Ivouš Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 čau, Na Windows 7 64 bit. se potřebuji vrátit o 1 měsíc v čase zpět , kvůli střihovému programu který zlobí a nespustí se stala se nějaká chyba v počítači (přeinstalování programu nepomůže) Program jsem používal naposledy před měsícem vše ok a nyní po měsíci jsem ho zkoušel spustit a už se nespustí. Bod obnovení mám zpětně jen tak na 14 dní (rozdělené disky) což mě nestačí já potřebuji tak 1 měsíc. ten bod obnovení který bych potřeboval je už přepsaný. ? Dá se ten přepsaný můj potřebný bod nějak oživit zpátky, abych se vrátil o ten 1 měsíc v čase ? Na starších verzích windows byl kalendář tam to bylo s obnovováním od bez problémů. dík za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Nevím o takové možnosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Nejsem expert, naposled jsem to využil před mnoha lety na Win XP (za to opakovaně), ale mám za to, že když konkrétní bod obnovení nevidíš, systém ho prostě (už) nemá. Něco jak "koš" bodů obnovení patrně taky neexistuje - nikdy jsem o tom neslyšel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Jediná rada pro příště, v nástroji obnovení - zvětšit uložiště pro body obnovení. A ted bych nainstaloval Revo uninstaler, program kompletně odebral s vyčištěním registrů v tom REVO a nasledně po restartu nainstaloval znovu, myslim že by to mohlo pomoct Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Bod obnovení jsem použil snad jednou v životě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
punkac Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Nevím jak dnes (sedmičky jsem měl krátce, a v desítkách to nějak nepotřebuji), ale v XP šlo u konkrétního bodu obnovení nastavit, že má zůstat a nepřemazávat se novějšími body obnovení, když dojde místo vyhrazené pro tuto zálohu. Používal jsem to cca 1x za dva měsíce a úspěšnost vyřešení problému byla tak 75% OK ku 25% NOK aneb ručně si vyčisti registry. Většinou byl problém po nějaké mikrosoftí aktualizaci, tam to pomohlo vždycky, ale po nezdařilé instalaci softwaru to moc nepomáhalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts