juraj4522 Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 caute tak problem z mojim pogom uz dospel do takeho stadia ze som ani nenastartoval na sprej tak som sa rozhodol dat dole hlavu tak som dal dole hlavu a zalial ventily vsetetky stiekly v priebehu 10-15min a zalial som aj piesty a aj tie stiekly v priebehu 10-15min tak som sa rozhodol prekruzkovat piesty a dat olapovat valce ale mam otazku viac menej ohladom ventilov a sediel ci objednat nove alebo skusit stare iba zabrusit co je lepsie a este ohladom tesnenia pod hlavu momentalne je tam tesneni 1.3mm a v katalogu som nasiel aj 1.5mm;1.2mm;1.4mm tak neviem aku dam hrubku kedze hlavu idem davat zrovnat a tlakovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juraj4522 Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 nikto nevie poradit ci nechat ventile povodne alebo nove a ake tesnenie dat ked mam teraz 1.3mm a budem davat rovnat hlavu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 vymenit cely motor je levnejsi ne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Tesneni podle toho, kolik se obrousi z hlavy, vetsinou to je tak 0,2mm, takze pak tesneni 1,5mm. Ventily zabrus, dej novy gufera ventilu a gufero vacky. Zavity sroubu hlavy v bloku motoru procistit peclive zavitnikem, srouby presne premerit (rozmer neznam) a pokud budou vytahany, dat novy, pred montazi je namazat (napr.keramicky mazivo ve spreji), sezen si poradi, v jakym se dotahujou a zpusob a moment dotazeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 dotahuji se ve smeru hodinovek od stredu ke krajina moment snad 20Nm a pak 2x 90° - ale to je napsano snad i na kazdem tesneni pod hlavou videl sem hlavu stazenou i o 1mm ale to byl extrem u feldy 1,6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juraj4522 Posted February 22, 2016 Author Share Posted February 22, 2016 No cely motor ma vynde draksie kruzky a tesnenie maa stoji u znameho 40eur a robyt si to budem ja a ventily mam po 4€saci a 6€vyfuk a viem potom v akom stave budem mat mottor lebo ttu na slovesnku pytaju zza polomotor 1.4 kdx 150-200eur a vsetko ma vynde na cca 100eur plus moj cas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts